HŰHA

Dér Heni bemutatta drasztikus fogyását

Dér Heni meglepő képsorozatot posztolt ki magáról. A testét tökéletesre edzett énekesnő nem szégyenli, hogy korábban nem ilyen irigylésre méltó idomokkal rendelkezett, sőt kifejezetten pufinak volt nevezhető. Heni a megdöbbentő képek bemutatásával bátorítani szeretné nőtársait, hogy érdemes keményen küzdeni, mert a karcsú test nem egy örök álom, bárki meg tudja csinálni, ha valóban szeretné.
  • Szerző: A.P.

Sokan kezdjük az újévet egy hatalmas fogadalommal, ami gyakran arról szól, hogy végre nekiállunk a  régóta halasztgatott fogyókúrának. Gyakran az elhatározás nem elég, szükség van egy példaképre, akinek sikereitől felbuzdulva mi is lelkesen belevágunk.

Dér Heni tökéletes példa arra, hogy akaraterővel el tudjuk érni azt a célt, amit kitűztünk magunk elé. Ezzel ő maga is tisztában van, nem véletlenül bátorítja nőtársait, hogy ők is vágjanak bele. Hogy még jobban motiválja őket, látványos fotókat mellékelt újévi posztjához. 

"Ha valaki netán azt fogadta meg az új év alkalmából, hogy változtat az életmódján, annak íme egy kis motiváció! Bármire képes vagy kellő kitartással! Nekem elhiheted.(..) 10 év, és az utolsó 3 évben minimum heti 3x edzés"

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?