HŰHA

Bicskanyitogató tévéinterjút adott a kamuklinikát működtető ex-RTL-es!

Koholák Alexa értetlenül áll az elmúlt napok történései és lapunk leleplező cikke előtt, jóllehet, konkrét válaszokat még most sem tudott adni semmire.
  • Szerző: Ripost

Továbbra sem tudta megmagyarázni a bizonyítványát Koholák Alexa! Az egykori modell láthatóan képtelen megérteni, hogy nem állíthat olyasmit, hogy képes meggyógyítani az olyan problémákat, mint a cukorbetegség vagy a daganatos megbetegedések.

A %% hétfői leleplező cikke óta Alexa több fronton próbálta megvédeni az igazát, például a Facebookon és az Instagramon, de ezeket a bejegyzéseket valamilyen titokzatos oknál fogva egy idő után törölte. 

Kedden az Önindító című rádióműsorban beszélt kollégánkkal és Bochkor Gáborékkal, szerda reggel pedig a Mokkában nézett szembe Istenes László kérdéseivel.

"Kint van az oldalatokon az, hogy spirituális segítséget nyújtotok?" - kérdezte a műsorvezető.

"Mi az, hogy kint van az oldalunkon? Mi egy spirituális központ vagyunk, nem tudunk fizikailag tenni az emberekért, ez egy lelki történet, szóval..."

"Még egyszer kérdezem" - vágott közbe Istenes. "Ez kint van az oldalatokon?"

"Nincs kint az oldalunkon" - állította Alexa, jóllehet, a sok hirdetés közül az egyik épp lapunk birtokába jutott. "De ez miért is fontos, mert egy spirituális központ vagyunk!"

Istenes László ekkor elmondta, hogy tudja, mennyire kétségbeesett és elesett egy beteg ember, hiszen ő is átment már ilyen tragédián hozzátartozóként. Szerinte azzal Alexáék és a többi cég is többet segítenének, ha pontosan tájékoztatnák az embereket. 

Az interjú itt érdekes fordulatot vett: a másik műsorvezető, Szabó Dóra elmondta, a többi spirituális központ ilyenkor nem kér el fix összeget, maximum adományt, míg Alexáék igen. 

"Ötezer forintot kérünk minden egyes kérésért. Mielőtt idekerültem a központhoz, ez egy baráti közösségként működött. Most, februártól szeretnénk jogi alapokra helyezni a működésünket, ehhez kell egy kis tőke" - fogalmazott Alexa, aki a központjával együtt ezek szerint csak februártól lesz számlaképes.

Amikor Istenes László arról kérdezte Alexát, hogy milyen képesítésű önkéntest kapnak a kuncsaftok maguk mellé havi ötezer forintért, a lány elmondta, hogy semmilyen, tőlük tanulja a spiritualitást. 

S hogy miért áll végelszámolás alatt Alexa férjének cége, ami a spirituális központ nevét viseli? A lány erre is meglepő választ adott...

"Ami a Balázsnak volt? A Balázs felesége meghalt, és mivel ők ketten csinálták ezt a céget, Balázs végelszámoltatta, miután meghalt Andi, és nem volt társ, aki mellette legyen" - fogalmazott.

 

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?