SZTÁR

Hihetetlen meglepetés: világsztár kapott szerepet a Virtuózok új évadában – videó

Idén a szervezők kinyitották a határokat, és a Visegrádi Négyek országai mellett Szerbiából is indulhattak versenyzők a végső győzelemért.
  • Szerző: Ripost

A Virtuózok már egy nemzetközileg is ismert és elismert, egyedi tévés formátum, amely idén átlépte az ország határait, és már nemcsak Magyarország, hanem a Visegrádi Négyek (Magyarország, Lengyelország, Szlovákia és Csehország), valamint vendégként Szerbia tehetségeit mutatja be és versenyezteti. A fordulók adásait mind az öt ország televíziós csatornáin sugározzák majd.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Vitruózok Facebook

A kibővült műsort, amelynek különböző fordulóit a napokban rögzítik, november 27-től lehet majd követni a Duna Televízióban. Az új név Virtuózok V4+ lett, és a műsor új alcímet is kapott: „Közös nyelven zenélünk”.

A nagyszabású műsorfolyam a magyar kormány és az Emberi Erőforrások Minisztériumának támogatásával valósulhat meg, és célja, hogy ne csak a részt vevő országok klasszikus zenei sokszínűségét, hanem a határokon átívelő közös közép-európai kultúránkat is népszerűsítse.

Az is fontos lehetőség, hogy a Virtuózok V4+ – Közös nyelven zenélünk már nemcsak a komolyzenét, hanem Magyarországot is képes népszerűsíteni a résztvevő országokban: a televízióadások segítségével körülbelül 70 millió emberhez juthatnak el Magyarország zenei hagyományai, nevezetességei, jelentős zenei helyszínei.

A Virtuózok V4+ című műsor sajtótájékoztatójának vége egy igazi meglepetést tartogatott, amikor is megérkezett a helyszínre Placido Domingo. A 79 éves világhírű spanyol operaénekes-tenor a produkció egyik szuperzsűritagja lesz, és két extra produkciót – amelynek fia, Placido Domingo Junior a zeneszerzője – ő vezényel majd le.

Placido Domingo Budapestre érkezett

A 79 éves világhirű spanyol operaénekes-tenor a Virtuózok V4+ című műsor egyik szuperzsűritagja lesz.

Közzétette: Borsonline – Bors Szórakoztató Napilap – 2020. szeptember 16., szerda

Ripost előfizetés banner

És ezeket olvastad már?