SHOWBIZ

Gáspár Evelinék összeugrottak Demcsák Zsuzsáékkal

Egyre inkább kézzelfogható a feszültség az Ázsia Expressz 2 párosai között, hiszen mindannyian szörnyen elfáradtak már, pedig még csak a játék elején járunk.
  • Szerző: Buster

A harcban nincs barátság, márpedig a 10 milliós fődíj minden páros szeme előtt ott lebeg, miközben szinte vérre menő küzdelem folyik már azért is, hogy a játékosok élelemhez, vagy fedélhez jussanak az Ázsia Expressz 2-ben. Éppen ezért, két hét elég volt ahhoz, hogy az ellentétek kiéleződjenek. A versenyzők egymás szemébe mosolyognak, de a háttérben már több „bomba” is ketyeg. Sőt, az egyik tegnap már fel is robbant.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A csütörtöki adásban Gáspár Evelin és Zsolti a saját bevallásuk szerint jóindulatú megjegyzést tettek a szakadó esőben alaposan elázó Demcsák Zsuzsára és Kandász Andreára, aminek végül sértődés lett a vége. Olyannyira, hogy másnapra sem nyugodtak a kedélyek.

„A kocsiban ülve láttuk, hogy Andi és Zsuzsa küzdenek az elemekkel és elég viharvertek is voltak. Ezért jegyeztem meg, hogy borzasztó lehetett ilyen esőben gyalogolni. Nőként belegondoltam, hogy érezném magam, ha szétázott hajjal és elfolyó sminkkel kéne menetelnem a hátizsákommal és valóban aggódtam értük. Sajnos hamar kiderült, hogy nem értenek minket, és akkor is a rossz szándékot feltételezik, ha történetesen együtt érzünk velük. Innentől aztán nem volt megállás. Ha én vagy Zsolti csak hozzájuk szóltunk, pikírt válaszokat kaptunk tőlük, illetve főleg Zsuzsától, hát felvettük a kesztyűt”

- idézte fel a történteket Gáspár Evelin,a napilap szombati számában, amelyben arról is beszél, mit is gondol Demcsák Zsuzsáról.

 

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?