FÜLES

Vilmos ezért akadt ki nagyon Meghanra

A cambridge-i hercegnek nem az fáj a legjobban, hogy róla rosszakat mondott Meghan és Harry, hanem hogy a feleségét is megemlítették.
  • Szerző: The_M

Nem csillapodnak a kedélyek Meghan és Harry hazugságokkal színezett botrányos interjúja kapcsán, és most a királyi család egyik bennfentese görgette tovább a történetet.

Penny Junor az uralkodó ház több tagjáról is írt már életrajzi könyvet, ezért jól ismeri őket, és a Buckingham-palotában is vannak kapcsolatai. Junor szerint Vilmos nem is azért elképesztően mérges az öccsére és a sógornőjére, mert a családot rasszistának, őt és Károly herceget pedig gonosznak állították be.

Vilmos nem tűri, hogy Katalint bárki bántsa

Vilmos nem tűri, hogy Katalint bárki bántsa (Fotó: Northfoto)

A cambridge-i herceget az zavarja, hogy Meghan megemlítette a feleségét, Katalint, amikor újra felhozta az esküvős koszorúslány vitát. Csak éppen pont fordítva mesélte el, mint ahogyan azt korábban hallottuk. Meghan szerint ő fakadt sírva, amikor az esküvője előtt összeveszett Katalinnal, pedig korábban úgy szólt a történet, hogy a menyasszony miatt sírdogált Katalin.

Vilmos elképesztően védi a feleségét mindenkivel szemben, így most nagyon dühös, amiért rossz fényben tüntették fel Katalint. Még annak ellenére is, hogy Meghan hozzátette, úgy általában kedves volt vele Katalin, ezt az egy alkalmat leszámítva, amit később meg is beszéltek.

Ez a felpaprikázott hangulat magyarázat lehet arra is, hogy miért sikerült rémesen Vilmos és Harry telefonos beszélgetése az Oprah-interjút követően.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?