FÜLES

Vilmos és Károly békülni akartak Harryvel, de nem jött össze

Anglia leendő uralkodói telefonon keresték Harryt, ám a beszélgetés egyáltalán nem úgy sikerült, ahogy bárki akarta volna.
  • Szerző: The_M

A botrányos, és hazugságoktól, félrebeszélésektől, hatásvadász pillanatoktól hemzsegő Oprah-interjút követően Vilmos és Károly is felhívták Harryt, hogy a békülés útjára lépjenek.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Károly herceg és a fiai már aligha fognak hármasban bandázni

Károly herceg és a fiai már aligha fognak hármasban bandázni (Fotó: Northfoto)

Legalábbis ezt állítja Gayle King műsorvezető, aki a „civil életre vágyó”, a „sajtófigyelmet teljesen elutasító” hercegi pár kérésére mesélte el a privát beszélgetések egyes részleteit egy élő amerikai reggeli műsorban.

Gayle szerint Vilmos és Károly is próbált békülni Harryvel, aki azt kérte, hogy a brit királyi család szólítsa fel a sajtóorgánumokat, hogy ne írjanak Meghanról rasszista cikkeket. Ezt a cambridge-i és a walesi herceg sem ígérte meg, ezért a nagy békülés elmaradt.

Pedig Meghan és Harry is szeretnének már továbblépni és maguk mögött hagyni ezt az egész drámai helyzetet, hogy újra béke legyen a családban – állítja Gayle, ami azért elég nevetségesen hangzik. Főleg azok után, hogy megint privát beszélgetéseket teregettek ki a médiában, vagyis ők maguk táplálják a botrány tüzét.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?