FÜLES

Megszólalt a barát: hat hete kezelik kórházban Törőcsik Marit

Jordán Tamás szerint a család hírzárlatot rendelt el a 85 éves Törőcsik Mari állapotával kapcsolatban.
  • Szerző: Ripost

Nem kevesebb mint másfél hónapja van kórházban Törőcsik Mari. A színésznőt hőemelkedéssel szállították a szombathelyi Markusovszky Kórházba velemi otthonából.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Törőcsik Mari állapotáról nem beszélnek

Törőcsik Mari állapotáról nem beszélnek
(Fotó: Metropol)

Ellentétes hírek

A háromszoros Kossuth-, kétszeres Jászai Mari-díjas színésznő állapotáról két hétig nem tudtunk semmit, majd többen megerősítették, hogy tüdőgyulladást kapott a legenda, hozzátéve, hogy nem a koronavírus támadta meg a szervezetét. Barátja, Jordán Tamás korábban a Metropolnak elmondta, szerencsére nincs komoly baja a színésznőnek, sőt három hete úgy gondolta, húsvétra már haza is mehet.

Fő a biztonság

Azóta lassan két hét telt el, ám Törőcsik Mari még mindig nem térhetett vissza velemi otthonába.

„Még kórházban van, mivel nem akarják hazaengedni, mert biztonságosabbnak tartják, hogy ott van. Az állapota változatlan, tehát nincsen semmi baja, se tüdőgyulladás, se Covid, semmi nincsen. A járványra, meg a korára való tekintettel sokkal jobbnak látják az orvosai, ha bent marad” -árulta el Jordán a Metropol megkeresésére.

Nyugalmat kérnek

Mint kiderült, azért nincsenek új hírek a művésznő állapotáról, mert a család nyugalmat szeretne neki, és kérik, hogy sehol ne terjesszenek álhíreket az állapotáról.

„Annyit kértek, hogy mostantól hagyjuk Marikát gyógyulni, és na adjunk táptalajt a kétes híreknek és spekulációknak. Pár hete azt írták az interneten, Marika meghalt. Felháborító ez a sok valótlan butaság. Azt nem tudom én sem, hogy mikor engedik ki, remélem minél hamarabb. Addig, ha lehet keresem, látogatom. Múltkor is nagyon örült, hogy bementem hozzá. Hála Istennek, mondhatom, hogy ahányszor meglátogatom, annak ő mindig örül” – tette hozzá Jordán.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?