FÜLES

Szomorú hírt közölt Ganxsta Zolee édesanyja: Nem vagyok jól!

A 91 éves Kassai Ilona bevallása szerint nem tudja, mi lehet a baja: gyengének érzi magát és csak feküdni tud.
  • Szerző: Ripost

Kassai Ilona több, mint hetven éve lépett először színpadra, és bár színházi szerepeket a sok szöveg miatt már nem vállal, szinkronhangként olykor még megvillantja tehetségét. A Kossuth- és Jászai Mari-díjas színésznő szerencsésnek mondhatja magát, hiszen eddig minden adott volt számára ahhoz, hogy dolgozzon, ám sajnos a 2020-as év komoly akadályokat gördített elé.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: MTI

A művésznő az év elején kapta a szörnyű hírt, hogy elhunyt volt férje és gyermeke apja, Zana József. Kassai teljesen összetört a gyásztól, hiszen Zanával a válásuk ellenére is jóban maradtak. Ezt követően a koronavírus-járvány miatt önkéntes karanténba kényszerült a színésznő, hiszen a korából adódóan a veszélyeztetett korosztályba tartozik. Sajnos azonban Ganxsta Zolee édesanyja a korlátozások feloldása után sem tudja elhagyni az otthonát. Kassai Ilona lapunknak elárulta: ő sem érti, mi történhetett, de az utóbbi hetekben legyengült, nem érzi jól magát.

„Betegeskedem. Nem vagyok jól, nagyon nem... Nem tudom mi történt, mert én nem szoktam beteg lenni, most viszont gyengének érzem magam. Először arra gondoltam, hogy megfázhattam, de mivel nem jártam sehol az utóbbi időben, ezért szerintem nem ez a probléma. Tényleg nem tudom, mi lehet, úgyhogy most pihenek és fekszem, pár nap múlva biztosan jobban leszek!” – árulta el a -nak a Kossuth- és Jászai Mari-díjas színésznő, akiről szerencsére gondoskodik a fia, Ganxsta Zolee, de sajnos ő sem tud folyamatosan mellette lenni.

„Zoli nagyon sokat dolgozik, de ennek ellenére, ha teheti, minden délben meglátogat, és hoz nekem ebédet, vagy éppen felhív, hogy ettem-e. Ha a családom nem lenne, pokol lenne az élet„ - fogalmazott Kassai.

És ezeket olvastad már?