FÜLES

Meztelenül kergette a lakásban a színésznőt a szexre vágyó rendező

A fiatal művésznő csak egy limonádét kért, helyette ánizsos likőrt kapott, amitől azonnal elbódult.
  • Szerző: Doris

Roppant kínos történetet osztott meg az ismert színésznő, Sherrie Hewson. Bár évtizedeken át szégyellte a dolgot, most úgy döntött, többé nem tesz lakatot a szájára.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Meztelenül kergette a lakásban a színésznőt a szexre vágyó rendező

Fotó: Northfoto

Amikor színjátszást tanult még fiatalon, egy meg nem nevezett, de szerinte nagyon híres rendező a házába invitálta, eredetileg egy kávéra. Hewson limonádét kért, de egy ánizsos likőrt kapott, amit állítása szerint nem ismert, de azonnal beütött neki.

A rendező később, éjjel közölte, hogy nem tudja már autóval hazavinni a nőt, mert bort ivott, de felajánlotta, hogy alhat a kanapén. A férfi kiment a szobából, Sherrie levetkőzött bugyira, melltartóra, majd lekapcsolta a lámpát, azt gondolván, ennyi volt. Tévedett.

A „nagyon híres filmrendező„ pár perc múlva meztelenül jelent meg, szexet akart, mire az akkor 21 éves nő menekülni kezdett. Ide-oda rohangáltak a házban, szabályosan vadászott rá a férfi.

„Az életemért futottam” – emlékezett a színésznő.

Az orgazmusra éhes férfi végül feladta. Közölte Sherrie Hewsonnal, hogy békén hagyja, alhat a földön, de reggelre, mire ő felébred, már nem akarja a házban látni. A színésznő persze nem várt reggelig, pánikba esve felöltözött és kirohant a sötét éjszakába – írja az Origo.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?