FÜLES

Most érkezett: kiderült, Szilágyi István fia meddig maradhat a börtönben

A május 3-án meggyilkolt színész gyermeke, Péter az egész nyarat elzárva töltheti.

A megtudta, hogy közel napra pontosan egy hónappal Szilágyi István brutális meggyilkolása után mi vár a tett elkövetésével gyanúsított fiára, Péterre.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A 49 éves férfi május 5-e óta harminc napos letartóztatását tölti az Igazságügyi Megfigyelő és Elmegyógyító Intézetben (IMEI).

Mint ismeretes, Szilágyi Istvánt május 3-án, a reggeli órákban gyilkolták meg: a színművész felesége, Humenyánszky Jolán szerint a fiuk követte el a bűncselekményt, aki egy kalapáccsal halálra verte az apját, majd meg is rugdosta az idős férfit.

Fotó: Ripost

A Fővárosi Főügyészség úgy tájékoztatta a -ot, hogy indítványozták a férfi letartóztatásának meghosszabbítását 2020. szeptember 5-ig, ha pedig ezt a nyomozási bíró helybenhagyja, a férfi a nyarat is elzárva töltheti.

Lapunk ugyanakkor megtudta, hogy a végrehajtás helyének megváltoztatását az ügyészség nem indítványozta, ami azt jelenti, hogy a férfi nagy valószínűséggel az IMEI-ben marad továbbra is.

„A Fővárosi Főügyészég indítványt tett a letartóztatás 2020. szeptember 5-ig történő meghosszabbítása iránt, mivel annak a törvényi okai továbbra is fennállnak, álláspontunk szerint” – mondta el a -nak dr. Rab Ferenc helyettes szóvivő.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?