FÜLES

Súlyos betegség támadta meg a magyar színésznőt

Némedi Mari szörnyû állapotban van. Az egészségi állapotával kapcsolatban megkerestük a színésznőt, akitől nem kaptunk jó híreket.
címkék:
  • Szerző: B.M.

Többször hívtuk telefonon Némedi Marit, de mindig arra kért bennünket, inkább keressünk egy másik alkalommal, mert annyira gyenge, hogy nehéz volt összehoznunk az interjút. Az ismert szinkronszínésznő a %%-nak elárulta, súlyos kór támadta meg szervezetét.

: Rengeteget fogytál. Milyen betegség tette ezt veled?

Némedi Mari: A belső szerveim tönkrementek a stressztől. Egyfolytában hányok, még a víz is kijön belőlem, csont és bőr vagyok, 25 kilót fogytam. Gyakran fulladásos rohamok törtnek rám, sokszor el is ájulok. Most jöttem haza a kórházból, ahol 3 hétig ápoltak, de hamarosan újra be kell feküdnöm, mert vizsgálatot fognak végezni rajtam, hogy kiderüljön végre a pontos diagnózis. Lehet, hogy meg is műtenek. Én már sejtem, mi lehet ez, de beszélni sem akarok róla bővebben...

: Mivel kezdődött a leépülés?

Némedi Mari: Anyagilag és lelkileg teljesen lenulláztak a barátaim. Sok emberben csalódtam, megloptak, és emiatt magam alá kerültem. Ráadásul egy számomra fontos munkától is elestem. Évek óta romlik az állapotom. Húszféle gyógyszert szedek. De még bizakodom a gyógyulásban!

: Magyarország egyik legfoglalkoztatottabb szinkronszínésznőjeként tartanak számon. Hogy tudod ellátni a munkád?

Némedi Mari: Mivel borzasztóan le vagyok gyengülve, autót sem vezethetek. Tulajdonképpen el sem tudok jutni a munkahelyemig. Minden munkámat le kellett mondanom. Rengeteg pénztől esek el, és a lelkemnek sem tesz jót, hogy nem dolgozhatok. Engem a hivatásom éltet. De ahogy énekelni kell, ahogy színpadra léphetek, kivirulok. Éppen a napokban forgattunk nálam Ihos Józseffel, ami teljesen feltöltött.

: Van olyan ember az életedben, akire támaszkodhatsz?

Némedi Mari: A testvérem gondoz. Õ az egyedüli, akire számíthatok.

címkék: