FÜLES

Súlyos beteg az ismert vadállatbefogó? Aggódnak Both Zoltán barátai

Három hónap alatt csaknem 40 kilót fogyott Both Zoltán, akit hazánk egyetlen vadállatbefogójaként ismerhetünk. Az állatmentő barátai is elkezdtek aggódni érte!
  • Szerző: RIPOST

Az ország egyetlen vadállatbefogójaként ismertük meg Both Zoltánt, aki privát oldalán rendszeresen oszt meg állatvédelemmel, állatmentéssel kapcsolatos történeteket. A  veszélyesállat-befogó a magánéletébe is betekintést engedett, viccekkel, humoros képekkel szórakoztatta rajongóit.

Ám az utóbbi időben egyre kevesebb ilyen posztot láthatunk tőle, a %RIPOST% egyik olvasója pedig döbbenetes változásra hívta fel a figyelmet: drasztikusan lefogyott Both Zoltán!

Még decemberben találkoztunk egy koncerten, hozta a szokásos formáját stílusban és alkatban is. Bőven száz kiló felett volt, de hát ezt szoktam meg tőle. Március elején viszont kitett magáról egy friss képet, amin meg sem ismertem

- nyilatkozta a %%-nak Andrea, aki egy képet is eljuttatott szerkesztőségünkhöz a szembetűnő változásról.

Lapunk természetesen megkereste Both Zoltánt is, aki csak némi hezitálás után válaszolt kérdésünkre.

Köszönöm a megkeresést, de egyelőre még nem szeretnék erről nyilatkozni

- reagált a %%-nak a hirtelen fogyással kapcsolatban a vadállatbefogó.

Aggódnak a barátok is

Sikerült telefonon elérnünk Both Zoltán egyik barátját, a Rokker Zsolttiként ismertté vált humoristát. Erdei Sándor sem tudja pontosan, mi történhetett az ország veszélyesállat-befogójával, az utóbbi időben sokkal kevesebbet találkoztak, mint korábban.

Régen sokat lógtunk együtt, ittunk, ettünk, így született meg a Sze-li-di-tó című számunk is. A nótához készült klipben is kihangsúlyoztuk Zoli telt idomait, amik most hirtelen eltűntek, csaknem negyven kilót fogyott három hónap alatt

- mondta a %%-nak a humorista, aki bízik benne, hogy barátjának nincs semmilyen súlyos betegsége.

A fenti kép március első hetében készült, szinte rá sem ismerni Both Zoltánra. Reméljük, hamarosan jó hírrel szolgálhatunk és válaszol kérdéseinkre a magyar Ace Ventura!

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?