FÜLES

Rátámadtak Kordáékra! Balázs Klári váratlan vallomása...

Az énekesnő és férje több évtizedes, sikeres karrierjük során már megszokták: vannak rosszindulatú emberek, akiknek sosem tudnak majd megfelelni. Igazából már nem is szeretnének! Próbálják elengedni a fülük mellett a bántó megjegyzéseket, ám ez nem mindig olyan könnyû.
  • Szerző: B.M.

Ahogy közeledik a nyár, úgy gyorsulnak fel az események Kordáék körül! Bombaként robbant a hír, hogy harminchat év boldog házasság után másodjára is kimondták a boldogító igent.

Végre kicsit tudtak egymásra összpontosítani az elmúlt hónapokban. Ám a nyári fesztiválidőszak beköszöntével a megállás nélküli koncertezés veszi át a főszerepet az életükben.

"Már most tele van a naptárunk fellépésekkel! Előre látjuk, hogy ezen a nyáron minden eddiginél több rendezvényen veszünk majd részt, ami hatalmas boldogság számunkra. Igyekszünk testileg-lelkileg felkészülni a szezonra" - kezdte a %%-nak Klárika, aki azt is elárulta, tudatos döntés volt, hogy hosszabb ideig nem igazán lehetett hallani róluk a médiában.

"Jó volt egy kis pihenés, csend. Most, hogy ismét szereplünk műsorokban, és többet nyilatkozunk a sajtónak, újra megjelentek a rosszindulatú kritikák. Nekünk nem esnek jól az alaptalan vádaskodások, nincs szükségünk a negatív energiákra" - folytatta a népszerű énekesnő, aki hozzátette: minden éveben újra és újra azzal támadják, hogy szétműttette az arcát.

Ez egy nagy butaság! Többször elmondtam már, hogy soha nem ért sebészkés az arcomhoz, és nem is fog! Aki pedig olyan nagy grimaszokra képes, mint én, annak egészen biztosan nem érte botox az arcát!

"Vékony szálas kontúrterápián vettem csak részt, biofonallal emelték meg az arcom kicsit. Nem is szeretnék ezzel kapcsolatban soha többé magyarázkodni" - fűzte hozzá Korda György felesége, aki sokkal inkább a pozitív dolgokra összpontosít!

"Hatalmas tömegek vannak a koncertjeinken, a fiatal korosztály rajong értünk, egészségesek vagyunk, boldog az életünk. Ezek az igazán fontos dolgok" - mondta magabiztosan Balázs Klári.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?