FÜLES

Rács mögé kerülhet, le akarják tartóztatni a magyar pornócsillagot

Foghatja a fejét Cicciolina, kiderült ugyanis, hogy New Yorkban újra elővették az 1992-es emberrablási ügyét és ismét kiadták ellene a nemzetközi elfogatóparancsot. Ez azt jelenti, hogy azonnal lecsukhatják, amint beteszi a lábát az Egyesült Államokba!
  • Szerző: Doris

Az olasz sajtót újra lázban tartja a hír, miszerint Staller Ilona, művésznevén Cicciolina ellen nemzetközi elfogatóparancsot adott ki a New York-i bíróság, miután hivatalosan is újranyitották az 1992-ben indult emberrablási ügy aktáit.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Cicciolina

Ez azt jelenti, hogy a Rómában élő, de magyar származású pornódíva azonnal rács mögé kerülhet, ha Amerikába sodorja a szél. Ez már csak azért is rossz hír Cicciolinának, mert tavaly júniusban még úgy tűnt, végre fellélegezhet!

A pornódíva ügyvédje, Luca Di Carlo akkor azt mondta a -nak, hogy garantáltan visszavonják a letartóztatási parancsot, erről pedig nem mástól értesült, mint Donald Trump szóvivőjétől. Azóta azonban minden megváltozott, az aktákat leporolták és újraindították az ügyet Ilona legnagyobb bánatára.

Cicciolina és ügyvédje, Luca Di Carlo
Fotó: Cicciolina

Na de mi is történt pontosan 1992-ben, ami miatt Cicciolina bajba került? Nos, akkoriban teljes titokban vitte el Jeff Koonsszal közös gyermekét, Ludwigot a férfi New York-i otthonából, és először Magyarországra, majd Olaszországba szökött vele. A világhírű és roppant tehetős képzőművész sosem adta fel a fiáért folytatott küzdelmet, eddig több mint egy milliárd forintnak megfelelő összeget költött magánnyomozókra és ügyvédekre. Úgy tűnik, nem hiába!

A megkereste Cicciolinát, aki elismerte, hogy újra elfogatóparancs van érvényben ellene.

„A hír sajnos igaz, nemzetközi elfogatóparancs van érvényben ellenem, újra. Az a szerencse, hogy Olaszországra ez természetesen nem vonatkozik, csak akkor kerülnék bajba, ha Amerikába utaznék” – nyilatkozta lapunknak Ilona.

Megkerestük az ügyvédjét, Luca Di Carlót is, aki mint mindig, most is készségesen kommentálta a ügyet.

„Sajnos benne van a pakliban, hogy Ilonát letartóztatják, de én mindent el fogok követni, hogy ismét visszavonják a nemzetközi elfogatóparancsot” – jelentette ki Di Carlo, a rá jellemző magabiztossággal.

Hazaköltözne Budapestre

Bár minden út Rómába vezet, Cicciolina egy ideje komolyan fontolgatja, hogy visszaköltözik Magyarországra. A járványhelyzet miatt ugyanis csak nagyon nehezen kap munkát Olaszországban, ezért ha sikerül eladnia a római ingatlanjait, Budapesten folytatja tovább.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?