SZTÁRDZSÚSZ

Fordulat Cicciolina emberrablási ügyében, üzent Trump szóvivője

Az egykori pornódíva idén januárban került óriási bajba, miután New York-ban leporolták egy régi ügy aktáit.
  • Szerző: Doris

Fellélegezhet Staller Ilona, művésznevén Cicciolina! Az egykori pornószínésznő ügyvédje, Luca Di Carlo a %%-nak árulta el, hogy júliusban végleg lezárják védence emberrablási ügyét, így nem indul ellene nemzetközi elfogatóparancs. Az ügyvéd nem mástól értesült a megnyugtató hírről, mint az amerikai elnök, Donald Trump szóvivőjétől.

Cicciolina idén január végén került óriási bajba, miután New Yorkban hivatalosan is újranyitották a volt pornódíva 1992-es emberrablási ügyének aktáját. Staller Ilona ugyanis akkor teljes titokban vitte el Jeff Koonsszal közös gyermeküket, Ludwigot a férfi New York-i otthonából, és először Magyarországra, majd Olaszországba szökött vele. A világhírű és roppant tehetős képzőművész sosem adta fel a fiáért folytatott küzdelmet, eddig több mint egy milliárd forintnak megfelelő összeget költött magánnyomozókra és ügyvédekre.

Az olasz sajtót lázban tartotta a hír, hogy Cicciolina ellen nemzetközi elfogatóparancsot adhat ki a New York-i bíróság. Így Ilonának bizony azzal is számolnia kellett, hogy a legrosszabb forgatókönyv szerint a rácsok mögé kerül. Ügyvédje, Luca Di Carlo január végén egy levelet fogalmazott meg az amerikai kormánynak, amelyben kérte a letartóztatási határozat azonnali visszavonását. Még az ő szeme is elkerekedett, amikor néhány napja megérkezett a válasz Donald Trump szóvivőjétől.

"A Staller Ilona-ügy egy olyan jogi eset, amit egyértelműen le kell zárni. Júliusban Washington egyik szövetségi kormányzati irodában, a Blaire House-ban lesz egy ügyvédi találkozó, ahol a felek megegyezhetnek" - áll a levélben.

Di Carlo magabiztosan kijelentette lapunknak, hogy a letartóztatási parancsot egyértelműen vissza fogják vonni. A jogi szakember hozzátette: az olasz bíróság már 11 évvel ezelőtt pontot tett az ügy végére.

Természetesen megkerestük Cicciolinát is az ügyben. Nyilatkozatát a %% szombati lapszámában olvashatod.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Készíts szaloncukrot házilag!
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?