FÜLES

Pásztor Anna szakítása után eldőlt, hogyan ünnepli családja a karácsonyt

Szakításuk után komoly döntést hoztak meg. Mindkét szülőnek volt beleszólása, hogyan ünnepeljék a karácsonyt.
  • Szerző: Ripost

Mint arról korábban a is beszámolt, harminc év után szakított az Pásztor Anna énekesnő és gyermekei édesapja, Balázs. Ám az első pillanattól kezdve megegyeztek abban, hogy a továbbiakban is a a hétéves Benji és négyéves kishúga, Zoé nézeteit tarják a legfontosabbnak. Így szakításuk ellenére is együtt ünnepelnek majd karácsonykor.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

„Tulajdonképpen semmiben nem tér el az idei ünnep a korábbiaktól. Idén is együtt leszünk az ünnepek alatt, ahogy eddig is” – mondta Pásztor Anna a Borsnak.

Annának és Balázsnak az a legfontosabb, hogy a gyerekek, ne érezzék meg: szüleik különváltak
Fotó: Bors

A két szülő összhangjának köszönhetően gyermekeik, a szakításból keveset éreznek, továbbra is közösen nevelik őket, a legnagyobb szeretetben. Azt sem érzékelik majd, hogy más ez a karácsony, mint az eddigiek, hiszen együtt lesz a család a fa alatt. Karácsony első napján aztán elindul a rokonlátogatás.

„A karácsonyi menet is körülbelül ugyanaz lesz, mint az elmúlt években: én feldíszítem a fát, aztán, amikor a nagy díszek fent vannak, a déditől örökölt, maroknyi apró díszt a gyerekek akaszthatják a fára ” – árulta el Anna, aki ráadásul imád a konyhában alkotni, és a tehetsége is megvan hozzá. Mint mondta, idén hagymalekvárt készít steakkel.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?