FÜLES

Összeesküvés miatt esett ki A Dal énekesnője?

Pierrot, a verseny egyik zsûritagjának a szájából egy kétértelmû mondat hangzott el Agárdi Szilvi kiesésével kapcsolatban.
  • Szerző: Ripost

Az alig látó Agárdi Szilvia nem csak a látók világában mozog bizonytalanul. A zene világában, A Dal középdöntőjében is elbizonytalanodott.

Szombat éjsza­ka, a Petőfi TV-n A Dal háttérműsorában Pierrot szájából elhangzó mondat alaposan összezavarta. A műsorvezető arról beszélgetett a zsűri tagjával, hogy milyen erős volt a mezőny az elődöntőben.

"Ez akkor derült ki, amikor ott állt az egyik oldalon a már bejutott csapat, a másikon a még nem bejutott csapat. Akkor láttuk, hogy olyanok is maradtak ki, akiket nagyon-nagyon sajnálunk."

Már nem etikátlan elmondani, hiszen ki­esett, hogy nagyon szurkoltam Agárdi Szilvinek, hogy ő bekerüljön ebbe a körbe. Így egy esélyes produkciót ejtettünk ki véletlenül

- felelte, majd a Bors bunda felvetését elutasította.

 "Nem kívánok ostoba összeesküvés-elméleteket kommentálni."

Az énekesnő pedig szomorúan vette tudomásul, hogy számára vége A Dalnak.

"Hittem benne és a közönség is. Sokan gondolták, hogy a dal esélyes a győzelemre. Sokat jelentett nekem, úgy gondoltam, ebben a dalban nagyon sok van és bennem is. Rengetegen írták, hogy lúdbőrösek lettek, amikor hallgatták. Úgy láttam, a zsűri is kedveli, de amikor egyikük azt mondta, hogy véletlenül ejtettek ki, az összezavart"

mondta  a napilapnak az énekesnő.

És ezeket olvastad már?