FÜLES

Nagyon szexi, Gelencsér Timi bikinis fotója biztosan feldobja a napod

Az Exatlon riportere nosztalgikus hangulatba került.
  • Szerző: Ripost

Dögös fotóval lepte meg a rajongóit Gelencsér Timi! Ha éppen nem forog a kamera, akkor az Exatlon riportere is önkéntes karanténba vonul, hiszen Dominikán több, mint 800 igazolt beteg van már. Timi a saját bevallása szerint nem viseli túl jól a bezártságot, ezért igyekszik különféle programokkal lefoglalni magát.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Exatlon Hungary / TV2

A szépséges riporter ezúttal a sportolás helyett nosztalgiázott kicsit, és egy bikinis fotóval lepte meg a rajongóit, amihez egy kedves üzenetet is mellékelt: Minden elmúlik egyszer, csak pozitívan!

Egyszer egy indiai hercegnő az édesapjától kapott gyűrűvel felkeresett egy hindu bölcset. Azt kérte tőle, hogy véssen a gyűrűbe olyan bölcsességet, mely: -a szomorú napokon vigasztalja, -a nehéz helyzetekben bátorítja, -a boldog időszakokban pedig óvatosságra inti. A bölcs pár nap múlva visszaadta a gyűrűt. Csupán egyetlen szót vésett bele: ELMÚLIK ❤️ . Én is kaptam Apától egy ilyen gyűrűt amikor befejeztem a gimnáziumot. ☺️❤️ #tartsunkki #elmúlik #mindenelmulikegyszer #aJóisÉsaRosszis #csakpozitívan #régikép

És ezeket olvastad már?