FÜLES

Most derült csak ki: nem támogatták szülei a magyar színésznő házasságát

Régi titokról lebbentette fel a fátylat Gubás Gabi: évekkel ezelőtt teljes titokban ment hozzá a szerelméhez.
  • Szerző: Ripost

A színésznő teljesen titokban ment hozzá Attl Attila természetgyógyászhoz – árulta el nemrégiben Gubás Gabi. Olyannyira kevesen tudtak a nászról, hogy például Gabi szülei sem voltak ott, ám az idő a szerelmeseket igazolta, máig teljes harmóniában élnek, és két gyermeket nevelnek.

Fotó: YouTube

„Abban az időben a családom még nem nagyon preferálta a döntést, hogy hozzámenjek Attilához, akinek éppen akkor a letelepedését intéztük. Másképp ítélték meg ezt a helyzetet, úgy gondolták, hogy csak a vízum miatt akarunk egybekelni, talán nem hitték, hogy én a gyermekeim apjának szánom őt” – mesélte a Blikknek Gubás Gabi. „Az én felajánlásom volt, hogy minél hamarabb megkaphassa az állampolgárságot, de mint kiderült, az idő utólag minket igazolt.”

Sok ismerős csak utólag értesült a nagy hírről, ám Gabi elárulta, máig van egy kedves emlék, ami emlékezteti őket a jeles napra.

„Mind a ketten hadilábon állunk az évszámokkal, hajlamosak vagyunk elfelejteni a dátumokat, évfordulókat, amelyeket egyébként nem is szoktunk ünnepelni. A páromnak azonban eszébe jutott, hogy őrizget egy egydollárost, és arra írjuk rá az esküvő dátumát. Így amikor esetleg nem ugrik be azonnal, hogy pontosan mikor is volt, csak elővesszük a dobozból az érmét, és megnézzük, tehát van, ami rendre emlékeztet rá” – mesélte a Thália Színház művésznője.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?