FÜLES

Megszületett az ítélet, döntött a bíróság Aurelio ügyében

Az egykori valóságshow-hőst emberrablással vádolták meg.
  • Szerző: Doris

Szerdán kora délután ítéletet hozott a Kecskeméti Járásbíróság Aurelio emberrablási ügyében. Az egykori valósághow-hős első fokon 4 év börtönbüntetést kapott és 3 évre eltiltották a közügyektől.

Aurelio, aki egyébként nem jelent meg az ítélethirdetésen, legkorábban a büntetés börtönben történő kétharmadának letöltése után szabadulhat.

Aurelio az utolsó szó jogán zokogva azt mondta, régóta ismerte áldozatát, sőt, nagyon jóban volt vele. Annyit beismert, hogy kiabált a férfivel és kirángatta őt az autóból, azt azonban tagadta, hogy emberrablás céljából ment a bizonyos kocsmába.

Aureliót régi-új kedvese, Dominika is elkísérte a bíróságra. A tárgyalás előtt egy csókkal bátorította, ám még a csók sem mentette meg Aureliót az összeomlástól.

Idézzük fel, mi is történt 2017 őszén, ami miatt Aureliót végül emberrablással vádolták meg.

Mint ismeretes, Aurelio az ügyészség szerint 2017 októberében „ittassága miatt egy helyi bárban elaludt„. Ekkor egy ismerőse ellopta a kabátzsebéből 130 000 forintját. Amikor ez kiderült, „a meglopott férfi barátaival – az ügy II. és III. rendű vádlottjával – Dusnokra ment”, ahol a tolvaj tartózkodott, ott „kihúzta az utcára, közben meg is pofozta (...) a II. és III. rendű vádlottak a sértett kezét hátracsavarva lefogták, ezalatt az I. rendű vádlott a sértettet ököllel és tenyérrel testszerte ütlegelte, majd az emiatt földre került sértett ruháját átkutatva elvette a készpénzét, karóráját és mobiltelefonját.„

Ezután a társaság a sértett nagyszüleihez ment, ahol a tolvaj állítása szerint a pénzt elrejtette. „A vádlottak a sértettet akarata ellenére beültették az autójukba és szabadon engedését a pénz visszaadásától tették függővé. Mivel az éjszaka kellős közepén felébresztett nagyszülők házában pénzt nem találtak, autóval Bajára indultak. Az út során I. rendű vádlott a pénzét követelve ököllel többször megütötte a sértettet, aki ennek hatására kérte, vigyék az édesanyjához, hogy a tőle kért kölcsönből kifizesse az I. rendű vádlottat. A III. rendű vádlott javaslatára azonban az I. rendű vádlott bajai lakására mentek és ott a sértett az I. és III. rendű vádlottak diktálása alapján egy 2017. augusztus 1-jére visszadátumozott kölcsönszerződést írt, amely szerint az I. rendű vádlottól 180 000,- Ft-ot kért kölcsön és amelyet minden héten pénteken 20 ezer forintonként vállal törleszteni.” Ezután a mobiltelefonját visszaadták és elengedték.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?