FÜLES

Megszállták a rendőrök Lajcsi eltitkolt luxusvilláját!

Váratlan fordulat a trombitás ügyében zajló nyomozásban! A Boglárka lakóparkon és a boldogasszonypusztai birtokon kívül találtak egy érdi palotát is, mely Lajcsi nevéhez köthető, és amelyről a hatóságoknak eddig fogalmuk sem volt.
  • Szerző: Doris

Közel egy napig kutakodtak az egyenruhások Galambos Lajos patinás érdi villájában, melynek létezését eddig még csak nem is sejtették.

Az köztudott volt, hogy az előzetesből január végén szabadult trombitásnak a csaknem félmilliárdot érő Boglárka lakóparkon kívül van egy boldogasszonypusztai birtoka is, hiszen ott is razziáztak már a rendőrök. Az érdi luxusvilláról azonban Lajcsi eddig mélyen hallgatott. Vajon miért?

A Blikk az üggyel kapcsolatban a mulatós király ügyvédjéhez, dr. Fröhlich Krisztiánhoz fordult, aki megerősítette a lap értesüléseit.

"Valóban van egy érdi ingatlan, amelyben az ügyfelem ellen folytatott bűnügyi nyomozás keretében történt házkutatás. Több, az ügyhöz nem köthető céges dokumentumot is lefoglaltak."

- árulta el a lapnak az ügyvéd, majd hozzátette: a villát ugyanaz a cég birtokolja, mely a Lajcsi feleségéről, Boglárkáról elnevezett lakóparkot.

Az egyik környékbeli izgalmas részletekkel szolgált a több mint 2000 négyzetméteres, impozáns palotáról.

"Állami tulajdonban volt az épület régebben, de aztán valaki megvette. Csak sejtettük, hogy Galambos Lajosé lehet, mert néhányszor láttuk itt"

- mesélte az érdi lakos, aki azt is elárulta, hogy régebben Puskás Öcsi is gyakran látogatta a villát, mely korábban szállodaként működött, parkjában pedig egy focipálya is helyet kapott.

A Blikk munkatársai a külföldi karriert tervező Lajcsit is kifaggatták volna a nagy értékű ingatlanról, ő azonban nem volt hajlandó nyilatkozni.

 

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Méteres, a karácsonyi asztal dísze
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?