FÜLES

Megható, így búcsúzott Budapesttől a világhírű színész

Luke Evans közel fél évig forgatott hazánkban.
  • Szerző: RIPOST

Közel fél évig forgatott hazánkban Luke Evans. A Halálos Iramban filmek sztárja az Alienist folytatásán dolgozott Budapesten, ám egy kis kikapcsolódásra mindig hagyott időt. Többek között felbukkant a Corvin moziban, ahol megnézte a Joker-filmet, Jamie Oliver várnegyedben található éttermében is sűrűn megfordult, a Ráday utcába járt edzeni, búcsúzóul pedig a Nemzeti Vágtára is kilátogatott.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Instagram

A világsztár most az Instagram-oldalán búcsúzik Budapesttől egy videóval, aminek hátterében a Himnusz szól, és még Kocsis Tibor is feltűnik.

„Véget ért a budapesti életem! Egy újabb fejezet lezárult. Köszönöm mindenkinek, aki részt vett a produkcióban, köszönöm azt a sok energiát és bajtársiasságot az elmúlt hat hónapban. Hiányozni fogtok!” – írta Evans.

Well!! That’s it folks!! Shows over. My #Budapest life is over. Another chapter closed. Thank you to everyone on our production for their energy and camaraderie over the last 6 months. Gonna miss you all. Especially my gang @thejimjam9 @dakotafanning @thedanielbruhl @thealienisttnt #AngelOfDarkness

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?