FÜLES

Meghan apja nem tűr tovább, pert indít a hercegi pár ellen

Thomas Markle a bíróságon akarja elérni, hogy láthassa az unokáit. És persze revansot is akar venni a lányán és a vején.
  • Szerző: The_M

Meghan az elmúlt közel tíz évben egyre távolabb sodródott az apjától, ugyanis ahogy nőtt a hírneve, úgy vált egyre kellemetlenebbé számára a lecsúszott egykori filmes. Aztán a hercegi esküvő előtti napokban végleg megszakadt Markle papával a kapcsolata, és azóta csak üzengetnek egymásnak a médián keresztül.

Thomas élni akar a nagypapai jogaival

Thomas élni akar a nagypapai jogaival (Fotó: Northfoto)

Thomas most a FOX News-nak adott interjút mexikói otthonából, és bejelentette, hogy pert indít Meghan és Harry ellen. Egyrészt szeretné bebizonyítani, hogy ő nem maga az ördög, ahogy a lánya és a veje beállítják a sajtóban. Másrészt azt akarja, a bíró kényszerítse Harryéket, hogy vigyék látogatóba hozzá a gyerekeiket. Thomas ugyanis még nem találkozhatott sem Archie-val, sem Lilibet Dianával, és ez nagyon fáj neki.

Markle az interjúban azt is megemlítette, hogy nem csodálkozik azon, amit a kisebbik lánya művel. Ugyanis amikor a 12 éves Meghant magával vitte az Emmy-gálára, a lánya a vörös szőnyegen kijelentette, hogy ő is híres akar lenni. Azóta pedig csak ez érdekli, mindenre képes, hogy minél ismertebb legyen, és ebben a missziójában nem akadályozhatja meg sem ember, sem isten.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?