SZTÁRDZSÚSZ

Meghan apja élő adásban szólt be keményen Harrynek

Thomas Markle a legnézettebb angol reggeli műsorban reagált a lánya és a veje botrányos interjújára.
  • Szerző: The_M

Bár többnyire a brit királyi család szapulásáról szólt Harry és Meghan botrányos interjúja, azért esett benne némi szó az egykori színésznő családjáról is.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Meghan kifejtette Oprah-nak, hogy ő soha nem lenne képes fájdalmat okozni a fiának, és elárulni őt, ahogy őt elárulta az apja. Erre reagáltatták a Good Morning Britainben kedd reggel Thomas Markle-t.

Meghan apja keményen beszólt Harry-nek

Meghan apja élő adásban osztotta ki Harryt (Fotó: ITV / YouTube)

A videótelefonon bekapcsolt nyugdíjas filmes elég indulatosan reagált kisebbik lánya szavaira, tagadja, hogy elhagyta és elárulta volna, ugyanakkor azt elismerte, hogy nem viselkedett mindig tökéletesen.

„Mindannyian követünk el hibákat, de én legalább nem biliárdoztam meztelenül vagy öltöztem be Hitlernek, ahogy Harry”

- csapott oda keményen Thomas a vejének a korábbi botrányait felemlegetve. Harry a bulizással töltött húszas éveiben egy Las Vegas-i kiránduláson vetkőzős biliárdot játszott a barátaival és több hölggyel, aminek a végén anyaszült pucéran le is fotózták. Illetve egy farsangi partira náci egyenruhában ment el, mert viccesnek érezte.

Harry és Meghan interjújára reagált a hercegné apja

Harry és Meghan interjújára reagált a hercegné apja (Fotó: Northfoto)

Markle később elmesélte, hogy ezerszer bocsánatot kért a sussexi hercegi pártól, amiért pénzért megrendezett lesifotókon pózolt, de ennek ellenére sem hajlandó szóba állni vele a lánya. Valamint felidézte, hogy amikor a hercegi pár esküvője előtt szívműtéten esett át, és a betegágyán felhívta Harry, eléggé ideges lett, amiért egy „kis taknyos” – ahogy ő fogalmazott – kioktatta.

Thomas arról is beszélt, hogy szerinte hülyeség az, hogy az angolok és a brit királyi család rasszisták lennének. Az ő tapasztalatai alapján Los Angeles, ahol most élnek Harryék sokkal rosszabb közeg az afroamerikaiaknak, mint Anglia. Elég csak megnézni, hogy hol mennyi rasszista indíttatású bűncselekmény történik.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?