HŰHA

Nagyot hibázott Meghan Markle apja, ez lesz így az esküvőn

Bár jókora botrány kerekedhetett volna a történtekből, a Kensington-palota inkább nem kommentálta az eseményeket.
  • Szerző: Ripost

Hiába kerekedett botrány, úgy tűnik, Meghan Markle apja, Thomas Markle nem forgathatja fel a királyi esküvő programját, és a nagy napon ő kíséri majd a lányát az oltárhoz - írja a Daily Mail.

Vasárnap derült ki ugyanis, hogy Meghan édesapja szövetkezett egy lesifotóssal azért, hogy képeket készítsen róla úgy, mintha nem tudott volna semmiről.

A hercegi pár valószínűleg nem örült a történteknek, ennek ellenére a Kensington-palota nem adott ki nyilatkozatot az üggyel kapcsolatosan.

Az ügyben megszólalt Meghan bátyja, Thomas Jr. is, aki elárulta, hogy  apja nagyon sajnálja a történteket, és már alig várja, hogy bocsánatot kérhessen lányától és Harrytől is.

Hiába figyelmeztette a Kensington-palota a lesifotósokat, hogy hagyják békén Meghan Markel családját, Harry herceg menyasszonyának édesapjáról a napokban paparazzifotók kerültek elő. A férfit akkor kapták lencsevégre, amikor kávézott, majd amikor méretet vettek tőle az esküvői öltönyéhez: a fotós, Jeff Reyner több mint hárommillió dolláros bevételhez jutott.

A képek azonban nem a véletlen művei voltak. Kiszivárgott az a videó, amin látszik, hogy Thomas Markle és a fotós együtt sétálgatnak. Ugyanakkor arra még nincsen bizonyíték, hogy Meghan apja is kapott volna a hárommilliós fizetségből.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?