FÜLES

Megdöbbentő kijelentést tett a VV Fanni-gyilkosságról egy újabb tanú

Újabb történettel állt elő egy jelenleg börtönben ülő rab VV Fanni holttestének eltüntetésével kapcsolatban...
  • Szerző: Ripost

Egy titokzatos tanú bukkant fel VV Fanni eltűnése után közel egy évvel – a férfinál már a rendőrség és a Novozánszki család ügyvédje, dr. Lichy József is járt. A váci börtönben ülő rab ugyanis azt állítja, tudja, mi lehetett az oka, hogy Fannit meggyilkolták, és azt is, miért nem találják egy éve a holttestét. G. Péter, elmondása szerint, jól ismerte Fannit, és a lány meggyilkolásával gyanúsított, előzetes letartóztatásban ülő B. Lászlót is. Legtöbbször a Fanni luxuslakóparki otthonának közelében lévő bárban futott össze velük.

 

A rab szerint volt kapcsolat Fanni és a gyanúsított között, mi több, a férfi teljesen odavolt a lányért, és amikor megtudta, hogy Fanni tervei közt szerepel, hogy hamarosan elhagyja az országot, teljesen kiakadt. Félt, hogy elveszíti a kapcsolatot a lánnyal, aki pont az eltűnése idején, tavaly novemberben készült kiköltözni Olaszországba, még jobb fizetés reményében” – árulta el a Borsnak dr. Lichy József, aki nem tartja kizártnak, hogy a lakásban talált több millió forint készpénzt is a költözés miatt vette ki a bankból Fanni.

G. Péter állítását a hatóságok is komolyan veszik, ugyanis a nyomozók többször is kint jártak a váci börtönben és meghallgatták a mondandóját. A csalás miatt bebörtönzött férfi szerint Fanni költözésének híre okozhatta a konfliktust a lány és B. László között, és annak lett az eredménye a végzetes este.

Novozánszki Fanni 2017. november 20-án tűnt el. Az utolsó nyom egy lépcsőházi kamerafelvétel, ahol a meggyilkolásával gyanúsított B. László lecipeli őt a mélygarázsba, és az autójába tuszkolja. A férfit pár nappal később letartóztatták: azonnal beismerte a személyi szabadságvesztés megsértését, a gyilkosságot azonban máig tagadja.

G. Péter szerint ezután a lány holtteste egy társasághoz került, akik kérésre elégetnek bárkit. Biztos benne, hogy a társaság egy halottaskocsival érkezhetett a helyszínre, ahol Fanni testét súlyos milliókért cserébe átvették, hogy eltüntessék. Nagy valószínűséggel így tudták a legbiztonságosabban szállítani, hiszen a halottszállító autókat a rendőrség nem állítja meg.

A rab elmondta, hogy ez a társaság egy krematóriummal van kapcsolatban, ahol két hivatalos hamvasztás között, egy nem hivatalos is belefér” – magyarázta dr. Lichy József. Így nem csoda, hogy nem került elő a lány, hiszen a holttesteket ezer fokon égetik el. A hamvakat pedig könnyű eltüntetni.

És ezeket olvastad már?