FÜLES

Megdöbbentő bejelentést tett Majka

Majka két évig nem akar dolgozni, visszavonul. A tengerentúlon szeretne szerencsét próbálni.
  • Szerző: Ripost

Egy időre leszámol a televíziózással Majka, hogy több ideje legyen a családjára, magára és a kártyázásra, amit az elmúlt időben igencsak elhanyagolt.

"Érdekes volt a 2018-as év. Gyakorlatilag minden megtörtént, a legjobb dolgoktól elkezdve, mint például az arénás buli, a veszteségekig, amiket hátulról az emberek nem látnak" – mondta Majka, aki tavaly elveszítette rákbetegséggel küzdő édesanyját, barátjával és zenésztársával, Curtisszel pedig megszakította a kapcsolatot.

"2019-re nagyon sok tervünk van, úgyhogy nem lesz pihenő, utána azonban igen. 2020-ra megállok, és onnantól kezdve én valószínű, hogy nem vagy csak nagyon keveset akarok dolgozni egy-két évig. Vagy csakis olyan munkát vállalok, ami rólam szól. Most elmegyek kártyázni tanulni egy fiatal titánhoz, az internetes huszárhoz, akivel átnézettem a kártyatudásomat. Kicsit fel kell újítani, mert már régen csináltam ilyet. Próbálok ezen a területen is fejlődni, meg van egyéb más tervem is, amelyről még nem beszélhetek, de az biztos, hogy a televíziózás most háttérbe fog szorulni" – vallotta be Majka.

A Bors informátora úgy tudja, hogy a zenész a tengerentúlon szeretne boldogulni. Az eddigiek alapján nem nehéz kitalálni, hogy miből.

"Rebesgetik, hogy Las Vegasban már óvodát és iskolát keres a fiainak, hosszabb távra tervezi a kint tartózkodást. Ráadásul azt beszélik, hogy 2019 végén lejár a TV2-es szerződése is, és bár biztosan megkínálnák további munkákkal, hiszen nagyon jól csinálja, amit csinál, szeret mindig valami újba belevágni – mondja az informátor. – Las Vegasban megél a kártyázásból, és az itthoni bizniszeit is tudja onnan koordinálni."

Ripost előfizetés banner

És ezeket olvastad már?