FÜLES

Magántanulók lettek Gesztesi fiai

Gesztesi Károly két kamaszfiát eddig sosem láthattuk a nyilvánosság előtt, a 18 éves Márkó azonban most úgy döntött, elkíséri édesapját a vasárnapi Esti Frizbi forgatására.
  • Szerző: Buster

A Gesztesi Károlyra megszólalásig hasonlító 18 éves Márkó mindenkit meglepett az Esti Frizbi felvételén, amikor őszintén megmondta, miért lett magántanuló.

"Jövőre érettségizünk az öcsémmel, akivel egy osztályba is jártunk, most pedig együtt lettünk magántanulók. Maradjunk annyiban, hogy engem kidobott magából a rendszer. Nem arról volt szó, hogy kiközösítettek, inkább eleve be sem fogadtak” - vallotta be nevetve az ATV stúdiójában a fiú, majd arról is beszélt, hogy így is szigorú rendszer van az életükben.

"Most is szigorú rendszer van az életünkben. Reggel apuval edzés, majd angol tanfolyam és magánórák jönnek. Mindent tanulunk, de történelmet és irodalmat emelt szinten, mert ezeket találom érdekesnek

- mesélte a színész kamasz fia, aki mostanában ugyan hanyagolja a vízilabda edzéseket, de később szeretne visszatérni a medencébe.

"Azt hiszem, a legjobb időben vettem észre, hogy a fiúk nem érzik jól magukat abban a közegben, amiben vannak. Átbeszélgettünk egy éjszakát, ennek lett az eredménye, hogy most magántanulók"

- mondta Gesztesi Károly.

 

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Készülj velünk az ünnepekre! Készítsd el a legjobb recepteket!

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?