FÜLES

Lengyel felesége is kap Somló Tamás vagyonából

Negyven éve házasodtak össze, sosem váltak el, így az énekes családja furcsa helyzetbe kerülhet.
  • Szerző: Ripost

Somló Tamás egy éve a Borsnak árulta el, hogy nem tud elválni lengyel feleségétől, első fia, David édesanyjától. Az asszony a második felesége, idén voltak harmincnyolc éve házasok, Somló viszont valószínűleg bele sem gondolt abba, hogy a válás elmulasztása a halála után fenekestül felforgatja majd az öröklést.

A %% több forrásból úgy tudja, Somló Tamásnak nem volt végrendelete, pedig az írásban lejegyzett végakarat sok mindent felülírt volna.

Így viszont, a %% által megkérdezett jogi szakértő szerint az a legvalószínűbb, hogy az énekes vagyona ötfelé fog oszlani, hiszen lengyel feleségét a 2014-es új Polgári Törvénykönyv szerint egy gyermekrész illeti meg az örökségből.

Ez azt jelenti, hogy az örökség az énekes négy gyermeke és felesége között lesz felosztva, legutolsó élettársa, lányának édesanyja pedig csak haszonélvezeti jogot kaphat lányuk része felett.

Somló Tamás mindig elégedetten nyilatkozta, hogy minden egykori szerelmével jóban van, évente egyszer minimum össze szokott ülni a nagy család. Remélhetőleg, ezen az énekes halála sem fog változtatni, és nem fognak összekapni az örökségen.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?