FÜLES

Komoly elhatározásra jutott Dér Heni, máris visszatér a színpadra

Alaposan felkavarta az állóvizet az énekesnő bejelentése. Sokan pálcát törtek a feje fölött, amiért dolgozni akar.
  • Szerző: Ripost

Mióta megszületett az énekesnő első gyermeke, azóta bármit is oszt meg közösségi oldalain, rögtön a figyelem középpontjába kerül.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Legutóbb például azzal robbantott bombát, hogy bejelentette, két héttel a szülés után, már jövő hónapban ismét színpadra fog állni – számolt be róla a Bors.

Fotó: Ripost / Sulyok László

Nem kellett sokat várni az indulatos hozzászólásokra. Nagyon sokan reagáltak a hírre úgy, hogy nagyon korai még dolgozni menni. A kisfia alig lesz két hónapos, amikor az édesanya már utazni és koncertezni akar.

„Az biztos, hogy az Ő dolga, hogy megy koncertezni, de én a helyében még várnék vele” – írja az egyik hozzászóló. „Én nem a baba... inkább Heni felől aggódnék, hogy fogja-e bírni? Hajrá hajrá! Nyugodalmas éjszakát kívánok előtte!” – válaszolt a másikjuk.

Fotó: Bors

Ugyan többen is Heni védelmére keltek, miszerint egy édesanyának nem muszáj otthon ülnie, a kétkedők továbbra is hallatták a hangjukat.

Dér Henit megkereste a Bors a témában, de nem kívánt nyilatkozni. Ő úgy érzi, hogy senkinek semmi köze a magán­életéhez, és igyekszik nem foglalkozni mások kéretlen véleményével.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?