FÜLES

Kitálalt a családi barát, ezért óvták Pécsi Ildikót Pártos Csillától!

Kiderült, a hozzátartozók már a kezdetektől fogva úgy érezték, hogy Pártos ártó szándékkal közeledik Pécsi Ildikóék felé.
  • Szerző: ripost

Hiába nyerte meg a volt menye elleni pert Pécsi Ildikó, nem tud igazán örülni a Pártos Csillától visszakapott ingatlannak.

A Kossuth-díjas színésznő és férje belerokkantak a több mint öt éve zajló pereskedésbe, ráadásul Ildikó úgy érzi, soha többé nem tudja betenni a lábát az elperelt házba.

"A felperes - mert én csak így hívom őt - még mindig nem költözött ki a lakásból, pedig már megnyertük ellene azt a pert is. Nem mintha én valaha be akarnám tenni a lábamat abba az ingatlanba, ami ennyi borzalmas dologra emlékeztet, képtelen lennék rá, de az azért nem volna rossz, ha érvényre jutna az igazság. Több mint öt éve folyik ez a háború, és még nem látjuk a végét" - mondta el a Best magazinnak szomorúan a színésznő.

A lapnak ugyanakkor egy családhoz közelálló barát elmondta, hogy Pártos már a kezdetektől fogva nem volt szimpatikus sokuknak.

"Nagyon sokat köszönhet ennek a családnak. Mi már az elején mondtuk Ildikóéknak, hogy vigyázzanak vele és ne engedjék közel magukhoz, de hát mit tehet egy anya, akinek a fia szerelmes: természetes, hogy abban segítette Csillát, amiben csak tudta. Azt még mi sem gondoltuk volna, hogy ennyire hálátlan lesz..." - fogalmazott az ismerős.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?