FÜLES

Kiszivárgott Jacko barátjának eskü alatt tett megdöbbentő vallomása

A popsztár jóban volt a színészlegendával, Marlon Brandóval, aki döbbenetes részleteket árult el Jacksonról 25 évvel ezelőtt.
  • Szerző: Ripost

Marlon Bando 1994-ben úgy nyilatkozott a Los Angeles-i ügyészségen, hogy Michael Jacksonnak „valószínűleg van valami köze a gyerekekhez”. Az eskü alatt tett nyilatkozatot a Luminary podcastjában tették közzé.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Profimedia

Brando a Pop Királyának közeli barátja volt és gyakran időzött Neverlandben is.

1994. márciusában őt is kihallgatták, Jordan Chandler állítólagos zaklatása ügyében. A legendás hollywoodi színész rá is kérdezett Jackson szexuális tevékenységére. A leleplezett énekes a beszámoló szerint „nevetett és kuncogott”, amikor megkérdezték, hogy szűz-e még.

A színész azt mondta, hogy Jackson „egy teljesen más világban” élt és nem voltak „valódi érzelmei”. Brandónak Jacko azt is elmondta, hogy gyűlöli az apját és senkit nem ismert és nem is szeretett a korosztályából. Utálta a káromkodást is, és szexuális életéről nem bírt zavarában beszélni.

A popsztár végül megegyezett Chandler családjával, 25 millió dollárért (71 milliárd forintért) cserébe ejtették a vádakat.

Jacksont 2005-ben felmentették a gyermekmolesztálási vádak alól. Marlon Brando pedig 2004-ben, 80 évesen hunyt el.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?