FÜLES

Kiderült, ilyen valójában Meghan hercegné: régi barátja rántotta le róla a leplet

Meghan régi ismerőse arról beszélt, mennyire más arcát mutatja most az egykori színésznő, mint a Harry herceg előtti időkben.
  • Szerző: Ripost

Amióta megjelentek az első hírek, hogy Meghan Markle és Harry herceg között alakulnak a dolgok, rögtön feltűntek azok, akik szerint ez a szerelem bizony kiszámított és mesterkélt, nem őszinte érzelmek fűzik a színésznőt a herceghez.

Ezt támasztja alá most egy új interjú is, amit Meghan állítólagos barátnője adott egy ausztrál csatornának. Lizzie Cundy elmesélte, akkor lettek jóban Meghannal, amikor még senki sem ismerte.

„Igazán mosolygós, barátságos teremtés volt, akivel nagyokat lehetett nevetni. Szeretett szelfiket csinálni és inni is. Emlékszem, már akkoriban is arról álmodozott, hogy Angliában szeretne párra találni”- idézte fel barátságuk kezdetét Lizzie Cundy, aki a mai napig nehezen hiszi el, hogy Meghannak sikerült becserkésznie Harry herceget.

„Mindig is olyan pasira vágyott, aki híres. Na de, hogy egy herceggel jöjjön össze?! Legvadabb álmaimban sem gondoltam” - mondta az egykori barát, aki szerint amióta Meghan reflektorfénybe került, teljesen megváltozott a személyisége.

„Meghan vidám lányból egy manipulatív kígyóvá vált, aki pontosan tudja, mit akar, és képes bármire céljai elérése érdekében” – állítja az egykori barát, aki szerint Meghan akár még olyanná is válhat, mint Diana hercegnő – legalábbis a népszerűsége tekintetében.

Az interjú még nem került adásba, csak egy kis előzetes, de máris megosztotta az embereket. Többen úgy vélik, egy elfeledett barátnő próbál magának 15 percnyi hírnévre szert tenni, és valószínűleg savanyú a szőlő, és csak irigyli Meghan hercegné sikereit. Mások viszont osztják a véleményt, hogy Meghan számításból ment férjhez a herceghez – írta a Daily Mail.

És ezeket olvastad már?