FÜLES

Ikertornyok: Hollywoodi színésznő hasonmása Körtvélyessy Zsolt lánya!

L.L. Junior egykori szerelme megszólalásig hasonlít az egyik leghíresebb külföldi sztárra, olyan, mintha testvérek lennének.
  • Szerző: Ripost

Különös hasonlóságra hívta fel a figyelmet Körtvélyessy Kinga! L.L. Junior egykori kedvese megszólalásig hasonít az Elrabolva-trilógia egyik főszereplőjére, Maggie Grace-re.

Az amerikai színésznő Liam Neeson lányát alakította az izgalmas akciófilmben, és minden bizonnyal fogalma sincs arról, hogy Magyarországon él valaki, aki mintha az ikertestvére lenne!

Kingának saját bevallása szerint már többször is mondták, hogy mennyire hasonlít a hírességre, ezen felbátorodva pedig megosztott egy fotót a nyilvánossággal, amin jól látszik, ugyanolyanok a vonásaik.

"Ma is mondták. Van benne valami" - írta a fotóhoz Körtvélyessy Zsolt lánya, amit az ismerősei is megerősítettek hozzászólás formájában.

Kinga hetekkel ezelőtt szakított L.L. Juniorral, azóta pedig mintha teljesen kicserélték volna: míg egykori kedvesét megviselte a szakítás, addig a lány láthatóan hamar túltette magát a kétéves kapcsolaton, és boldogabbnak tűnik, mint valaha.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?