FÜLES

Hoppá! Dér Heni titokban megházasodott! – videó

A koronavírus miatt szigorú szabályok mellett és maszkban kellett megesküdniük. Az énekesnő családja nem lehetett jelen.
  • Szerző: Ripost

Teljes titokban, filmbeillő körülmények között házasodott össze hétvégén Dér Heni és dizánerasztalos párja, Bakos Gergő. Minden tervük felborult, a szeretteik közül többen nem tudtak jelen lenni a járvány miatt, de még a gyűrűfelhúzásnál is volt némi fennakadás!

EZEKET OLVASTAD MÁR?

„Az esküvőt megelőző héten koronavírusosak lettek a szüleim, így online közvetítéssel, a vajdasági konyhájukból nézték végig zokogva a ceremóniát. És mivel ők nem tudtak jönni, a nagypapámat sem tudták elhozni, és Gergő nagymamája sem hagyhatta el az otthonát. Az apukám helyett a húgom vezetett be a hivatalba” – árulta el Dér Heni a Story magazinnak, akinek a fehér maszkáján az igen felirat szerepelt, amit az első hitvesi csókhoz húzhattak csak le.

Az egész ceremónia alatt Heni babája vidáman rugdalózott a pocakjában. Ezzel kapcsolatban elárulta azt is, hogy egyáltalán nem szeretett volna, pocakos menyasszony lenni, de Gergő megnyugtatta és támogatta.

„Az igenek kimondása után a kecsesnek tervezett gyűrűfelhúzás is vígjátékba illő volt, ugyanis a terhesség miatt elkezdtem vizesedni, és a gyűrű nagyjából a középső ujjpercemig jutott. Majd megszakadtunk a nevetéstől Gergővel, miközben bátorítottam, hogy nyomja, tolja fel az ujjamra. Végül sikerült is, olyannyira, hogy azóta, ha akarnám se tudnám levenni” – tette hozzá Dér Heni. Az ifjú pár a templomi esküvőjüket későbbre tervezik, hogy addigra az énekesnővissza nyerje régi formáját és az egész családjuk részt vehessen rajta. A Vajdaságban fogják megtartani a 100-150 fős dínomdánomot.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?