SZTÁRDZSÚSZ

Dér Heni várandósan is minden nap edz

A várandós énekesnő mindent megtesz azért, hogy fitt kismama legyen.
  • Szerző: Ripost

Öt hónapos terhesen sem áll le az edzéssel Dér Heni. Az énekesnő szerint ami neki jó, az a babának is, ezért esze ágában sincs eltunyulni.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Dér Heni (@heni_der_official) által megosztott bejegyzés

„Konzultáltam az orvosommal, aki azt mondta, hogy egészen nyugodtan sportolhatok várandósan is. Semmi baja nem lesz a babának egy kis mozgástól, sőt. Ami az anyukának jó, az a babának is, ezért terhesen is napi szinten edzek, mi több, az étkezésemre is odafigyelek„ – mondta a Vasárnapi Borsnak a kismama, aki szerint ha valaki korábban is sportos életet élt, akkor vétek lenne azzal felhagyni. „Ha egyébként életünkben nem sportoltunk, akkor ne terhesen kezdjük el kipattintani magunkat, de ugyanez igaz fordítva is. A magzatnak azzal teszünk a legrosszabbat, ha hirtelen megváltoztatjuk az addig jól bevált életmódunkat és betegségként fogjuk fel a terhességet” – taglalta Heni, aki most már a táplálkozására is nagyon odafigyel, az első három hónapban ugyanis éjjel-nappal falási rohamok gyötörték.

„Édesanyám összesen hét kilót hízott az egész terhessége alatt. Én tizenkettőnél tartok, és még négy hónap van hátra. Elképzelésem sincs, hogy hány kilóval fogok szülni, de ez jelen pillanatban nem is igazán érdekel. Bendegúz születése után viszont egészen biztos, mindent megteszek azért, hogy visszanyerjem a régi formámat, mert úgy érzem magam egyensúlyban.„

És ezeket olvastad már?