FÜLES

Harry rendezné a helyzetet, de Vilmos és Meghan nem kérnek a békéből

Újabb bennfentes tálalt ki a brit királyi családban dúló háborúról, és nem túl bizakodó a jövőt illetően.
  • Szerző: The_M

A napokban látott napvilágot az eddigi talán legrészletgazdagabb leírás Harry és Vilmos egyik vitájáról. Most a brit királyi család egyik bennfentese, Robert Lacey mesélt a családi háború aktuális állásáról. Az információ szerint Harry már hajlana a békülésre, Diana csütörtöki szoboravatását is arra használta volna, hogy rendezze a viszonyt Vilmossal és Katalinnal.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Harry szívesen lenyugtatná a háborgó kedélyeket

Harry szívesen lenyugtatná a háborgó kedélyeket (Fotó: Northfoto)

Azonban Sussex hercegének bátyja és sógornője bizalmatlanok, hogy bármit mondanak, az azonnal kikerül a négy fal közül. Illetve Vilmost nehéz kibékíteni, ha valakire megharagszik, így valószínűleg elmarad a nagy összeborulás.

A békülés másik hátráltatója Meghan, aki rendületlenül ragaszkodik ahhoz, hogy minden igaz, amit állított eddig. Annak ellenére is, hogy sok esetben bebizonyosodott, hogy hazudik. Harry pedig túlságosan a befolyása alatt áll, szóval ha még most ki is békülne Vilmossal, legközelebb ugyanúgy a felesége oldalán bólogatna, amikor az panaszkodik a királyi családról.

Szóval senki ne várja Lacey szerint, hogy újra egységes lesz a világ leghíresebb uralkodóháza.

Korábban is felröppentek olyan hírek, melyek szerint Harry már megbánta az Oprah-interjút, ami sokkal durvább lett, mint azt előzetesen gondolta. Csak hirtelen dühében ment bele az egészbe, amikor megtudta, hogy II. Erzsébet megfosztja a katonai rangjaitól.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?