FÜLES

Kiderült, Harry kemény bosszút állt a királynőn

Újabb információk szivárogtak ki a sussexi pár Oprah-interjújáról, Harry a nagyanyjának akart keményen visszavágni.
  • Szerző: The_M

Amikor Harry és Meghan bejelentették, hogy II. Erzsébet gyerekkori becenevét adták a lányuknak névként, a legtöbben elkönyvelték, hogy ez a békülés jele. Hiszen ezzel megmutatták, mennyire fontos nekik a királynő.

Harry és Meghan bosszúszomjasan ültek le Oprah-val beszélni

Harry és Meghan bosszúszomjasan ültek le Oprah-val beszélni (Fotó: Northfoto)

Ehhez képest most kiderült, hogy Harry a nagyanyja elleni bosszúcsapásként tekintett a hírhedt Oprah-interjúra. Kezdetben ugyanis csak Meghan beszélgetett volna a manipulatív tévés hírében álló szomszédasszonnyal, de február közepén a herceg megtudta, minden katonai rangjától megfosztják a Megxit utolsó szakaszában. Ezért bosszúból egy nappal később már ő is beszállt az Oprah-s beszélgetésbe, hogy keményen megtapossa a médiában II. Erzsébetet és a királyi udvart.

II. Erzsébet elvette Harrytől, amire a legbüszkébb volt

II. Erzsébet elvette Harrytől, amire a legbüszkébb volt (Fotó: Northfoto)

Harrynek ugyanis a sereg volt az igazi otthona, egyedül a katonai rangjaira volt igazán büszke. A Megxit-tárgyalások alatt alkudozott is, hogy megtarthassa őket, miközben minden másról lemond önként. A királynő azonban megmondta neki, hogy vagy teljes mellszélességgel szolgálja a hazáját, mint herceg és mint katona, vagy sehogy. Ezt a fájó csapást pedig meg akarta bosszulni, és sikerült is neki, hiszen a brit királyi család hosszú évtizedek óta nem került olyan válságba, mint az elmúlt pár hónapban.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?