FÜLES

Tényleg a békülés útjára léptek: A királynő már láthatta Harryék kislányát

Palota informátorok szerint a királyi családban uralkodó háborús helyzetbe fegyverszünetet hozott a kis Lili megérkezése.
  • Szerző: The_M

Sokan már akkor békét kiáltottak, amikor kiderült, hogy Harry és Meghan II. Erzsébet becenevét adták a lányuknak névként. Persze akadtak kétkedők is, akik szerint ez csak marketinghúzás, de most ők is kénytelenek elfogadni a tényt, hogy a királyi családban jelenleg béke honol Lilibet Diana megszületésével.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A lányuk miatt fegyverszünet honol a királyi családban

A lányuk miatt fegyverszünet honol a királyi családban (Fotó: Northfoto)

Meghanék ugyanis már meg is mutatták a kislányukat a királynőnek. Videótelefonáltak Los Angelesből az uralkodóval, aki így nemcsak a legkisebb dédunokáját nézhette meg, hanem Harryék másik gyermekét, a kétéves Archie-t is, akit régen nem láthatott már.

II. Erzsébet videóchaten láthatta legkisebb dédunokáját

II. Erzsébet videóchaten láthatta legkisebb dédunokáját (Fotó: Northfoto)

II. Erzsébet egyébként nagyon boldog, amiért az ő becenevét választották Lilinek, hiszen így még évtizedekig tovább él Fülöppel való szerelmének emléke. A nemrég elhunyt edinburgh-i herceg is Lilibetnek szólította a család előtt. Igaz, a sussexi hercegi pár nem kért engedélyt a névadáshoz, egyszerűen közölték a királynővel a tényt, de ez nem okozott problémát, hiába nem ez a protokolláris eljárás. Egyes hírek szerint Harry már évekkel ezelőtt azt mondta a nagymamájának, hogy ha lánya lesz, őt róla fogja elnevezni, szóval a királynő már jó ideje tudott a tervről.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?