FÜLES

Meghan és Harry egy életre kiszúrtak a lányukkal?

Nem biztos, hogy a sussexiek a legjobb döntést hozták, amikor a világtörténelem két jelentős nője után nevezték el a lányukat.
  • Szerző: The_M

A világ két részre szakadt, miután kiderült, hogy Meghan és Harry második gyerekét Lilibet Dianának keresztelték el. Egyesek szerint szép gesztus, hogy II. Erzsébet régi becenevét adták első névnek, hiszen ez a békülés és a királynő iránti tisztelet jele. Valamint tisztelgés Fülöp herceg emléke előtt is, aki a családi rendezvényeken Lilibetnek hívta az uralkodót.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Mások szerint ez csak marketingfogás a sussexi hercegi pár részéről, hogy ők tűnjenek megint a kedvesnek.

Meghan és Harry névválasztása nem mindenkinek tetszik

Meghan és Harry névválasztása nem mindenkinek tetszik (Fotó: Instagram)

Közben megjelentek azok a vélemények is, melyek szerint hiba volt két ilyen jelentős nőről, mint II. Erzsébet és Diana hercegnő, elnevezni a kislányt.

Ez ugyanis rossz ómen lehet a gyerek számára később, hiszen az életvitelében, a munkájában és a külsejében is a legendás felmenőihez fogják hasonlítgatni.

Ezzel a dupla névvel még nagyobb médiafigyelmet kap majd, mint a bátyja, Archie. Miközben Harry és Meghan mindenhol azt hajtogatják egy éve, hogy privát, csendes életet akarnak a családjuknak, messze a sajtó figyelő szemétől.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?