HŰHA

Archie új fotója miatt beleszálltak a rajongók Meghanba

Sokan, sok mindenért belekötöttek Harry és Meghan kisfiának születésnapi cuki fotójába.
  • Szerző: The_M

Természetesen nemcsak a brit királyi család tagjai, hanem maguk a szülők is megemlékeztek Archie második születésnapjáról. Meghan és Harry egyetlen hivatalos fórumán, az alapítványuk oldalán jelent meg egy új kép a kisfiukról, aki lufikkal a kezében sétál a kaliforniai luxusbirtokuk kertjében.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A cuki kép sokaknak tetszett, de nagyon sokan Meghant kezdték szidni a fotó miatt. Azt sérelmezték a közösségi oldalakon, hogy miért nem láthatjuk Archie arcát. Az elmúlt hónapokban, akárcsak most, kizárólag olyan hivatalos képet osztottak meg a fiúcskáról, amin nem látszik a pofija.

Anyák napján Meghan nyakába volt hajtva a feje.

A karácsonyi lapjukon pedig eltorzítva látható az egész család.

Egyedül az Oprah-nak adott botrányinterjújuk során mutattak egy olyan videót, amiben rendesen látszik Archie.

 

Harryék azonban kivételesen nem szidhatók azért, mert nem mutogatják a gyerekük arcát. Tudatos döntést hoztak, hogy az interneten minél kevesebb képet akarnak róla. És miután már nem a királyi család tagjai, így Archie „sem a nép gyermeke”, akit joguk van látni az alattvalóknak.

Fiuk védelméről szól az is, hogy minden róla megosztott felvétel fekete-fehér, vagy pedig eltorzított színvilágú. Így ugyanis nem fog azon csámcsogni az internet népe, hogy milyen színű a haja és a bőre. Korábban ugyanis többször bántották Archie-t, hogy az apja haját vagy éppen az anyja bőrét örökölte.

Ha valamikor, akkor ezekkel a döntésekkel most tényleg példát mutat a sussexi hercegi pár.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?