FÜLES

Bedrogozva kapták el a zsaruk Budapesten az X-Faktor énekesét!

Botránnyal kezdi az évet Gulyás Roland! A 2017-es X-Faktor harmadik helyezettje viharosan indítja 2020-at, a Ripost értesülései szerint ugyanis a 23 éves énekest drogos állapotban igazoltatták vasárnap este Budapesten.
  • Szerző: E.J.

Nagy bajba került Gulyás Roland, az X-Faktor egykori üdvöskéje. Az énekes új dal helyett botrányával kerül ismét a rivaldafénybe: a megtudta, hogy a 23 éves fiút rendőrök hallgatták ki vasárnap este.

Gulyás egyik barátja lapunknak elárulta: egy közös ismerősüktől értesült az ügyről.

Fotó: Youtube

„Egy haverunk mesélte, hogy a zsaruk lekapcsolták Rolit droggal. Teljesen megdöbbentem, mert nem ilyennek ismertem meg. Rendes srác ő, csak biztosan rossz társaságba keveredett. Szerintem nagyon megbánta az egészet” – fogalmazott a neve elhallgatását kérő fiatalember.

Rolandra a Kálvária téren csaptak le a zsaruk.

„Tekintettel arra, hogy az intézkedés során felmerült annak a gyanúja, hogy a férfi kábítószert fogyasztott, ezért a járőrök előállították a kerületi rendőrkapitányságra, ahol vele szemben kábítószer- gyorstesztet alkalmaztak, amely pozitív eredményt mutatott. A kábítószergyorsteszt alkalmazását követően a rendőrök a mintavételre is intézkedtek. A férfit a józsefvárosi nyomozók kábítószer birtoklása vétség megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki, aki szabadlábon védekezik. Az előállítás során a férfival szemben kényszerítő eszközt nem alkalmaztak, kihallgatásán a bűncselekmény elkövetését elismerte” – tudtuk meg a BRFK sajtóosztályától.

A hatályos büntetőtörvénykönyv 178. paragrafusa szerint a kábítószer birtoklása akár egytől öt évig terjedő börtönnel büntethető, de ez a szám emelkedhet a drog mennyiségének tekintetében.

A részleteket olvasd el a napilap szerdai számában!

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?