FÜLES

Gregor Bernadett ismét a családjáért küzd! Váratlanul jött a baj

A színésznő a történtek ellenére sem tart a jövőtől. Jöhet bármi, betonlábakon áll. Tulajdonképpen 18 éves kora óta magát tartja el.
  • Szerző: Z.B.

Ismét kemény próbatétel elé állította Gregor Bernadettet az élet, a családban újra ő lett az egyetlen biztos pénzkereső. Mióta 3 évvel ezelőtt összeházasodtak Szarvas Attilával, úgy tűnt, semmi sem árnyékolhatja be a boldogságukat, most azonban a színészt, több kollégájával együtt, elküldték az Újszínházból, így állandó fizetés, munka nélkül maradt.

"Jó az a tudat, amikor az ember mellett egy olyan társ van, aki a maga részét is hozzáteszi a havi kiadásokhoz, de én mindig is igyekeztem betonbiztos lábakon állni egyedül is. Az, hogy többekhez hasonlóan nem hosszabbították meg a férjem éves szerződését, nem példátlan. A színészi pálya ilyen. Engem is rúgtak már ki néhány évvel ezelőtt a Pesti Magyar Színházból, amikor ott álltam segítség nélkül. Egyedül két gyerekkel, ami hatalmas felelősség. Akkor ezt végzetes kudarcként éltem meg, aztán rájöttem, hogy minden befejezésben, még ha nem is úgy akartam, ott van egy új kezdet lehetősége. Atillát sem féltem. Egy olyan életerős férfinak, mint ő, természetes, hogy, bármi történjék, továbblép. Küzd magáért és a családjáért " -mesélte a színésznő a Storynak.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?