FÜLES

Furcsának tartotta, ezért osztotta ki Freddie Mercury Michael Jacksont

A két sztár jó barátságot ápolt, miután együtt dolgoztak pár napot.
  • Szerző: Ripost

A legendás zenészek, Freddie Mercury és Michael Jackson a nyolcvanas években dolgoztak együtt. A két sztár napokat töltött együtt Jackson otthoni stúdiójában, a kaliforniai Encinóban 1983-ban és közeli barátok lettek.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Profimedia

Mercury személyi asszisztense, Peter „Phoebe” Freestone számolt be arról, hogy mi történt a munka során. A férfi 12 éven át dolgozott a Queen zenekarnak, egészen az énekes 1991-ben bekövetkezett haláláig.

Freestone elmondta a Metrónak, hogy nem volt semmi furcsa a két zenésszel való munkában. Napi nyolc órát dolgoztak együtt, és Jackson nem viselkedett vele máshogy, mint Mercury-val. Amíg ő például Jacksonnal videójátékozott, Mercury dohányzott.

A popsztár körbe is vezette őket a lakásában, Mercury pedig teljesen kiakadt, amikor látta, hogy a hálószoba közepén van egy matrac, pedig mindenhol máshol luxuskörülmények uralkodnak. Azt kérdezte Jacksontól, hogy ha olyan gazdag, miért nem vesz ágyat, mire ő annyit felelt: „Sokkal jobban érzem magam, ha közelebb vagyok a földhöz.” Erre a Queen énekese visszakérdezett, hogy ezt mégis hogy gondolja az emeleten. Ezzel egy másodperc alatt megdöntötte Jacko elméletét a földhözragadtságról.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?