FÜLES

Feljelentéssel fenyegetik Bódi Gusztiékat

Több százezer forintos nyereménnyel próbálják meg átvágni a csalók a Bódi Gusztiék gyanútlan rajongóit! A szélhámosok kamuoldalakat hoztak létre több sztár nevében is, ezeken személyes adatokért cserébe pénznyereményt ígérnek.
  • Szerző: Ripost

Pénznyereményekkel reklámozzák magukat, majd bankkártyaadatokat csalnak ki azok a kamuoldalak, amelyek többek között visszaélnek Bódi Guszti nevével is. A népszerű zenész már hónapok óta küzd, hogy megállítsa a csalókat, eddig eredménytelenül. Rengetegen bedőltek már ezeknek a kamuoldalaknak, az átvert emberek pedig Gusztiékat fenyegetik.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Bors / Frizbi

„Idegesítő és nagyon bosszantó, folyamatosan csinálják. Van, amikor Margót, majd Csabit, aztán engem használnak fel, hogy megvezessék az embereket. Az a gáz az egészben, hogy sokan tényleg elhiszik. Hiába jelezi Margó egy nap legalább háromszor, hogy senki ne dőljön be, mert ezek álhírek” – mondta korábban a -nak Guszti, aki mindent megtett, hogy véget vessen ennek az őrületnek, ám a próbálkozásai sikertelenek voltak. Hiába kerül törlésre egy-egy kamuprofil, a csalók másnap már létrehoznak egy újat, és ismét megkörnyékezik a gyanútlan rajongókat.

Guszti éppen ezért a napokban ismét közzétett a Facebook-oldalán egy felhívást, hogy véletlenül se dőljön be senki ezeknek, de sajnos még így is akadnak olyanok, akiktől a szélhámosok kicsalják az adataikat. Lapunknak azt is elárulta, hogy egy-két embert arra is rászedtek ezek az oldalak, hogy pénzt utaljanak.

„Nem javult a helyzet... Folyamatosan hozzák létre az újabb kamuoldalakat. Mi megtettük újra a szükséges intézkedéseket, de sajnos nem tudjuk elégszer elmondani, hogy ne dőljön be ezeknek senki! Van olyan kamuoldal, aminek például nyolc követője van összesen, mégis rá tudott venni embereket arra, hogy megadják a bankkártyaadataikat. Sőt, volt olyan, aki már pénzt is utalt nekik” – fogalmazott a népszerű zenész, akinek a posztja alatt az is kiderült, hogy vannak olyanok, akik számonkérik rajtuk a nyereményt és akár feljelentéssel is fenyegetőznek.

„Naponta írnak nekünk, és számonkérik rajtunk a nyereményt. Van olyan is, aki feljelentéssel fenyegetőzik, vagy éppen azt állítja, hogy mi nem tartjuk be a szavunkat!” – árulta el Guszti, aki el van keseredve, hiszen nem tudja, hogyan állíthatná meg ezt az őrületet.

Az áldását kérték

Egy házaspár több száz kilométert utazott, hogy Guszti áldását megkaphassa. „Rátettem a kezem a hasára, és azt mondtam: kérem a drága jó devlát, hogy segítsen benneteket, de ne egy gyerekkel, hanem kettővel. Két év múlva, amikor ugyanazon a helyen koncerteztünk, babakocsival jött ez a pár elénk. Dupla babakocsival, ikrei születtek” – mesélte a Borsnak Guszti.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?