FÜLES

Elárulta felmondásának okát Pachmann Péter!

A híradóst már nem láthatjuk többé a jól megszokott szerepben, más feladatot kap a csatornánál.
  • Szerző: T.B.

Pachmann Péter, a Tények műsorvezetője közel húsz év után írásban kérte novemberben a TV2 vezetőségét, hogy gondolják át a munkabeosztását és a feladatait. A csatorna közleményében az áll, Pachmann családi okokra hivatkozott, amikor közölte, hogy szeretné elhagyni a Tények stábját. A Borsnak elárulta, nem kell összeesküvés-elméleteket gyártani.

Tavaly nagyon fájt, hogy a kislányom nélkülem élte át élete első karácsonyának pillanatait, mert én dolgoztam.

Ahogyan az is fájt – noha az évek alatt megszoktam már, és sajnos ők is –, hogy nem voltam a családdal és a fiammal, amikor velük kellett volna lennem, mert dolgoztam. Hétvégente és ünnepnapokon is. Kilenc éve Mokkázom a Tények mellett. Alig maradt időm a szeretteimre. Hálás vagyok nekik, amiért ilyen türelmesek voltak, és megértették a helyzetet. Ezt a döntést értük, értünk hoztam meg" - mondta a műsorvezető a lapnak.

"A munkám a szerelmem. De a családom is. Sokat őrlődtem. Nemrég eljutottam arra a pontra, amikor beláttam, ki kell mondanom, amit érzek, mert ezt így nem szeretném már tovább csinálni. Ott akarok lenni a gyerekeim éle­tében, minden fontos pillanatukban!" – vallotta be a híradós, aki nem tűnik el a képernyőről, ki­emelt műsorvezetője lesz a Mokkának.

És ezeket olvastad már?