FÜLES

Dráma a forgatáson, kórházba szállították az olimpiai bajnokot

Balesettel kezdődött az Exatlon Hungary első adása!
  • Szerző: sv

Elstartolt a TV2 új sikerműsora, az Exatlon Hungary, ahol a Kihívók és a Bajnokok versenyeznek a 20 millió forintos fődíjért. Már az első adás rengeteg izgalmat tartogatott a nézők számára, ám arra senki sem számított, hogy egy baleset drámai pillanatainak is szemtanúja lehet.

A Bajnokok csapatát erősítő Fodor Rajmund, a szállásért folytatott versenyen, egy rossz mozdulatnak köszönhetően kificamította a jobb hüvelykujját. A %Ripost%-nak sikerült utolérnie az olimpiai bajnokot, aki elmesélte, mi történt pontosan.

„A futam alatt kificamodott a jobb hüvelykujjam, ez több szempontból is rossz, hiszen jobbkezes vagyok" - kezdte Rajmund, majd elárulta, hogy először fel sem tűnt neki a sérülés, hiszen csak jóval később kezdett erősödni a fájdalma. Ezután a sportolót egyből a dominikai fővárosi kórházba szállították, ahol a sürgősségi osztályon megállapították a szenvedés okát.

Amikor a verseny után a srácokkal összegyűltünk, ott éreztem, hogy valami nem stimmel, akkor kezdett lilulni, kértem hozzá jeget

Amíg nem értünk oda a kórházba, egy zacskó jégben volt a kezem, ott megröntgenezték, és ott állapították meg a ficamot” - mondta a bajnok.

Ha kíváncsi vagy, hogy a sérülés ellenére folytathatja-e a versenyt Rajmund, akkor keresd a %% napilap csütörtöki számát!

És ezeket olvastad már?