FÜLES

„Minden elsötétült előttem” – megrázó részletek DJ Dominique összeomlásáról

Halálra rémisztette szeretteit a DJ. Várkonyi Attila maga is nagyon megijedt, hiszen nemrég született egy kislánya, akit szeretne látni felnőni.
  • Szerző: Ripost

Teljes kivizsgáláson esett át a kórházban DJ Dominique, azaz Várkonyi Attila, aki szerda este kapott agyérgörcsöt a Retro Rádió épületében.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A műsorvezető-lemezlovasnál szerencsére mindent rendben találtak az orvosok, ezért a péntek estét már otthon tölthette.

Kollégái vitték kórházba, amikor rosszul lett a Retro Rádió műsorvezetője
Fotó: Bors

Mint azt a Bors kiderítette, DJ Dominique éppen a Retro Rádió stúdiójától indult haza, amikor hirtelen rosszul lett. Ijedt kollégái azonnal kórházba vitték. Ám a történtek fényében a lapnak cáfolta, hogy sztrókot kapott volna.

„Éreztem, hogy megfordul velem a világ. Le kellett ülnöm egy székre, majd minden elsötétült. Az volt a szerencsém, hogy alattunk volt éppen a kórház, így azonnal bementünk. Néhány óra kellett, hogy újra kitisztuljon a kép” – emlékezett vissza a Borsnak a drámai pillanatokra az 57 éves műsorvezető, aki semmi előjelét nem érezte a bajnak.

„Nem szédültem, nem fájt a fejem, nem volt rossz a közérzetem. Csak annak örülök igazán, hogy ez a rosszullét nem az autópályán történt, ahol mások is veszélybe kerülhettek volna” – mesélte Várkonyi Attila, aki nagyon megrémült, hiszen nemrég született meg a kislánya. Ám szerelme is nagyon megijedt, sőt nem is engedte, hogy egyedül menjen haza a kórházból, inkább érte ment.

A családja is nagyon aggódik a mûsorvezető egészségéért
Fotó: Bors

„Nem volt agyérgörcsöm, minden leletem rendben van, a szívem olyan, mint egy 30 évesé. Nincsen semmilyen elzáródás a szervezetemben. Amilyen hirtelen jött, olyan hirtelen el is tűnt, azóta is tünetmentes vagyok” – folytatta a népszerű DJ-műsorvezető, akit azért kicsit visszább vett a tempóból.

A hétvégi munkáit kivétel nélkül visszamondta, ám jövő héttől már teljes vállszélességgel folytatja teendőit.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?