FÜLES

Esküvője miatt tért vissza Magyarországra Demcsák Zsuzsa kedvese

Minden eddiginél erősebb Demcsák Zsuzsa és indiai kedvese, Krishan szerelme. A pár számára most már minden adott ahhoz, hogy elkezdhessék közös, magyarországi életüket. Krishan hazatérésével pedig az utolsó akadály is elgördült a hivatalos magyar esküvő elől.
  • Szerző:

Alig egy hónappal az elutazása után már vissza is tért Magyarországra Demcsák Zsuzsa kedvese, Krishan.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Az indiai férfi rácáfolt a kétkedőkre, és hazatérésével világossá tette: mihamarabb szeretné hivatalosan is feleségül venni a műsorvezetőt. A Zsuzsa egyik közeli barátjától megtudta: már megvan az esküvő időpontja, ami azt jelenti, hogy idén karácsonykor Zsuzsa és Krishan már férj és feleségként állhatnak a karácsonyfa alatt.

„Hiába a rosszindulatú pletykák, nagyon szeretik egymást. A szerelmük az elmúlt hónapokban nemhogy megkopott volna, sokkal inkább erősebb lett. Mihamarabb meg akarták szerezni az itthoni esküvőhöz szükséges iratokat, most pedig, hogy minden készen áll, alig várják, hogy összeházasodhassanak. Krishan tökéletesen beilleszkedett Zsuzsa családjába: nem csak a szüleivel és a barátaival, de a gyerekekkel is könnyen megtalálta a közös hangot. Imádják egymást, így magától értetődő, hogy hivatalosan is egy családdá szeretnének válni” – mondta el a -nak Zsuzsa egyik bizalmas barátja.

A részleteket keresd a napilap pénteki számában!

És ezeket olvastad már?