Magyar Péter a feleségével "agresszív, megfélemlítő, fenyegető" volt

POLITIK
Létrehozva: 2021.06.21.

Szorul a hurok: Könnyen a sittre kerülhetnek ezek a magyar sztárok

Bár végre beköszöntött az igazi nyár, és a járványhelyzet is enyhülni látszik, ezeknek a hazai hírességeknek a mosolya cseppet sem lehet őszinte.

A törvény keze előbb vagy utóbb mindenkit utolér, ez alól bizony a hazai hírességek sem kivételek! A Ripost összegyűjtötte azokat a magyar sztárokat, akik hamarosan könnyen a rács mögött végezhetik!

Árpa Attila a magyar Pablo Escobar?

Árpa Attila börtönbe is kerülhet
Fotó: Bors

Két évvel ezelőtt, egy szép márciusi napon történt, hogy drogkereső kutyák szállták meg Árpa Attila budai otthonát. A razzia során házkutatást tartottak a színésznél, és találtak is valamit! Árpa akkor meglehetősen lazán kezelte a szituációt, „aranyos” drogkereső kutyákról beszélt, illetve fatális tévedésnek állította be az esetet. Sőt azt is mondta, hogy egy filmjének a forgatása miatt tartottak „kellékpróbát”, ezért találhattak nála koffeintablettát és por alapú fájdalomcsillapítót. Az ügy persze komoly fordulatot vett és kiderült, hogy komoly bűnténybe keveredett a színész, amiért, ha bűnösnek találják, akár 8 évig terjedő börtönt is kaphat.

A rendőrség ugyanis május közepén kiadott egy közleményt, amelyben azt írták: A Budapesti Rendőr-főkapitányság Felderítő Főosztálya öt férfit gyanúsít kábítószer-kereskedelemmel.

A rendelkezésre álló adatok szerint az egyik gyanúsított több forrásból szerzett be kokaint saját magának és ismerősei részére is, a XII. kerületi lakásában pedig rendszeresen tartott olyan bulikat, ahol a rendőrök kipróbálhatták a kokót, alkalmanként úgy, hogy fizettek érte. Ez lehet Árpa és a többi gyanúsított veszte, hiszen, ha bebizonyosodik, hogy pénzt vettek át a drogért, az már kereskedésnek minősül, és súlyosabb büntetést vonhat maga után, mintha „csak” fogyasztó lenne a gyanúsított. A színész a Borsnak azt mondta, értetlenül áll az események előtt.

Aurelio felzokogott a tárgyalásán

Június 9-én került sor Aurelio másodfokú tárgyalására a Szegedi Ítélőtáblán. A vád: emberrablás.

Az egykori valóságshow-hős már akkor nagyon ideges volt, amikor megérkezett, később pedig összeomlott. Zokogásban tört ki. Ez nem is csoda, hiszen a tét az volt, hogy helyben hagyják-e az elsőfokú ítéletet, amely letöltendő börtönbüntetés. Végül helyt adott a bíróság az ügyvéd indítványainak, így szeptemberben lesz csak ítélet. Aurelio a hír hallatán zokogni kezdett, könnyekben tört ki, sokáig nem tudta abbahagyni a sírást.

Ha nem emlékeznél a történetre, felelevenítjük! Nem is kell sokáig visszamennünk az időben, csak 2017-ig!

A gyanú szerint 2017 októberében Aureliótól egy szórakozóhelyen az egyik ismerőse 130 ezer forintot lopott el. Másnap két barátjával megkereste a tolvajt. Ekkor Aurelio kihúzta az utcára a fiatal férfit, közben megpofozta. A bántalmazás hatására a férfi bevallotta a lopást, majd félelmében azt találta ki, hogy a lopott pénzt a nagyszüleinél rejtette el, ám amikor odamentek, semmit sem találtak. A vádirat szerint az autóban is többször is bántották a fiatal férfit, majd 180 ezer forintról írtak egy kölcsönszerződést, amiben a sértett ígéretet tett, hogy hetente 20 ezer forintonként törleszt, ezután elengedtek.

A büntetőfékezés lesz Berki veszte?

Berki Krisztián élete egyik legszebb időszakát élhetné, felesége, Mazsi ugyanis első közös gyermeküket hordja a szíve alatt. Ezt a boldogságot viszont alaposan beárnyékolja, hogy az üzletember ellen vádat emeltek egy 2018-ban történt ügy miatt. Letöltendőt kérnek rá. Na de mi is történt pontosan?

A gyanú szerint a vádlott 2018. március 17-én Budapest III. kerületében, a Pünkösdfürdő utcában autózott. Előtte haladt egy busz, ami a megállóhoz érve lelassított, de le- és felszálló utas hiányában nem állt ott meg. A vádlott a záróvonal és az előzni tilos jelzés ellenére meg akarta előzni a buszt, ez azonban nem sikerült neki, vissza kellett sorolnia. Mind a vádlott, mind a busz vezetője dudáltak egymásra. A vádlott ezután feldühödve, a megengedett sebesség túllépésével megelőzte a buszt, majd elé visszatért, intenzív fékezésbe kezdett, végül a busz előtt megállt.

A Blikk írta meg elsőként, hogy az illető nem más, mint az izomceleb.

A busz biztonsági kameráinak felvételein jól látszik, hogy a menetrend szerinti járat vezetője a vészfékezés ellenére sem tudta elkerülni az ütközést. Az is látható, hogy az utasok közül többen az ülésükből kirepülnek, és néhányan a kapaszkodó rudaknak ütköznek; csak a szerencsének köszönhető, hogy személyi sérülés nem történt. A buszban 2,5 millió, a kocsiban mintegy 14 millió forintos kár keletkezett.

Miután az április 22-re kitűzött előkészítő ülés „egészségügyi okok” miatt elmaradt, pénteken kezdődött el a Budapesti II. és III. Kerületi Bíróságon a büntetőfékezéses per. Berki közölte, augusztustól nem ér rá bíróságra járkálni, mert Amerikában forgat.

Lagzi Lajcsira hét évet kértek

Fotó: Máté Krisztián (MK) Ripost

Brutális büntetés réme lebeg Damoklész kardjaként Galambos Lajos feje felett, nem örülhet a trombitás! Akár hét évet is kaphat!

Az ügyészség szerint Lagzi Lajcsi 1993 és 1999 között egyedül, majd 2000-től a másodrendű vádlottal, feleségével szabálytalanul áramot-, vizet- és gázt vételezett mocsai ingatlanaiban illegális bekötések segítségével. A sértett közműszolgáltatók felé a szabályosan felszerelt fogyasztásmérők által jelzett „nulla” közeli óraállások alapján éveken át minimális összegű befizetéseket teljesített Lajcsi és a másodrendű vádlott, vagyis felesége is.

Ez is érdekelhet

origo.hu

Putyin a harmadik világháborúról beszélt

origo.hu

Indulhatnak a NATO-csapatok az orosz határ közelébe

life.hu

Ki az a Rose Hanbury, akinek állítólag viszonya van Vilmos herceggel?

magyarnemzet.hu

Megtiltották a német gyerekeknek, hogy vizet igyanak az osztályban a ramadán idején

ripost.hu

Minden magyar a szívéhez kapott, Szoboszlai őrjöngve esett össze fájdalmában

vg.hu

Küszöbön egy új háború: felrobbantottak egy orosz helikoptert Moldova szakadár területén

origo.hu

Újabb hatalmas botrány Harry herceg körül, milliókat követelhet a pornós domina

mindmegette.hu

Húsvéti sonkakörkép: itt a döbbenetes bolti árlista

she.life.hu

A felfázás mögött több van, mint gondolnád ( hirdetés)

ripost.hu

Váratlan fordulat: fontos elhatározásra jutott Katalin hercegné

life.hu

Kommunikálj nyíltan és őszintén: ne hagyd, hogy emiatt tönkremenjen a párkapcsolatod (hirdetés)

ripost.hu

Több milliót nyert a lottón egy férfi: ki nem találnád, mit kezdett vele

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

FÜLES

Kulcsár Edina közel 700 ezerért kapott ékszereket a férjétől

FÜLES

Nagyot kaszált Kulcsár Edina és G.w.M a gólyahírrel, itt vannak a számok

FÜLES

Nagy bajban van Cicciolina, ellopták a profilját: „Komoly bevételkiesés ez most nekem”

FÜLES

Ez aztán a luxus! Berki Mazsi körbeutazza szerelmével Thaiföldet

FÜLES

Csillogtak a szemek: talpig feketében, nem akárhol jelent meg Benedek Tibor özvegye, Epres Panni

FÜLES

Váratlan fordulat: fontos elhatározásra jutott Katalin hercegné

FÜLES

Ismét dalban üzent exének Shakira: ezt nem teszi zsebre Piqué

FÜLES

Elképesztő dolog derült ki Fenyő Miklósról, ezt tuti nem tudtad